Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan Liigacupin välieräpaikka ratkeaa lauantaina

Liigacupin lohkovaihe saatetaan lauantaina päätökseen, kun FC Haka kohtaa Vaasan Pallaoseuran VEO Areenalla Vaasassa. Toisin kuin kotijoukkueella, koskilaisilla on vielä mahdollisuus päästä Liigacupin välieriin. Ilves on jo varmistanut paikkansa, mutta toinen B -lohkon jatkoon menijä ratkaistaan FC Hakan, AC Oulun ja Kuopion Palloseuran kesken, joista kaksi jälkimmäistä kohtaavat Kuopiossa lauantaina kello 15.00. Tällä hetkellä KuPS on kuudessä pisteessä ja Oululla sekä Hakalla on molemmilla viisi pistettä.

Koskilaiset esiintyivät edellisessä ottelussaan lohkon voittajaa, Ilves FC:a, vastaan ennakkoluulottomasti ja hakivat uudelta Tammelan Stadionilta yhden pisteen 2-2 -tasapelillä. Hakan maaleista vastasivat testihyökkääjä Marko Bacanin ja Elias Mastokangas.

Päävalmentaja odottaa pelin kehityssuunnan jatkuvan myönteisenä ja huomenna kentällä nähtävän jälleen kaikkensa antava joukkue.

– Odotan lauantain ottelua innolla. Tämä viikko on jälleen tehty töitä treenikentällä ja haluan nähdä miten niitä asioita saadaan tuotua mukaan myös otteluun.

– Lisäksi odotan näkeväni, että jokainen pelaaja näyttää kentällä parhaansa.

Kokoonpanon osalta Hakalla on vielä muutama kysymysmerkki, sillä Rodrigo Macedon, Ryan Mahutan ja testipelaaja Oliver Whyten pelikunto selviää vasta lauantaiaamuna. Uusista pelaajista Hassan Ndam on vihdoin saapunut Suomeen, mutta miehen sisäänajo joukkueeseen ja pelityyliin on vielä kesken, joten häntä ei vielä lauantaina kokoonpanossa nähdä.

VPS – FC Haka lauantaina 24.2.2024 kello 18.00 VEO Areena, Vaasa.
Otteluun mahtuu 450 katsojaa – liput(10€) voit ostaa täältä.

VPS:n ennakko.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT