Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan kausikorttimyynti saavutti 1934 kortin tavoitteen

FC Haka on myynyt 2021 Veikkausliigan kausikorttejaan kampanjassa, jossa ostajat saavat itse päättää hinnan välillä 69 ja 690 euroa. Kampanjan tavoitteena oli myydä seuran perustamisvuoden (1934) verran kausikortteja.

– Jo haastevaiheessa kortteja varattiin uskomattoman paljon, kertoo seuran puheenjohtaja Marko Laaksonen.

– Olemme hurjan iloisia ja vähän ylpeitäkin siitä, että seura on jälleen saanut näin hurjan vahvan kannatuksen kausikortin hankkineilta. Tämä on hieno alku kauden 2021 onnistumisille, hän jatkaa.

FC Haka on ilmoittanut tavoitteekseen paikan Veikkausliigan ylemmässä loppusarjassa, eli 6 parhaan joukossa. Pidemmällä tähtäimellä seuraava tavoite on himoittu, kymmenes Suomen mestaruus.

– Olemme hyvällä polulla ja jo useamman vuoden ajan järjestelmällisesti kehittäneet seuraa ja saavuttaneet tavoitteemme. Seuraava tavoitteemme on entistä vaativampi, mutta uskomme täysin suunnitelmaamme, kertoo toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Kiitos kaikille kausikortin hankkineille ja Hakan tarinassa mukana oleville. Yhdessä olemme nostaneet Hakan takaisin Veikkausliigaan ja yhdessä menemme myös sen kärkisijoille, hän päättää.

Haka palaa joululomalta treenikentille ensi viikolla ja seuraava harjoitusottelu pelataan 16. tammikuuta, jolloin vastassa on Seinäjoen Jalkapallokerho. Tammikuussa on lisäksi ottelut Helsingin Jalkapalloklubia ja Gnistania vastaan.

Ensimmäinen Suomen Cupin ottelu pelataan 6. helmikuuta kello 15.00 Valkeakosken Saharassa, missä vastassa on IFK Mariehamn.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT