Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan kapteenit 2023 on valittu!

FC Hakan kapteenisto kaudelle 2023 on valittu! Niklas Friberg jatkaa kapteenina ja hänen apunaan toimivat Janne-Pekka Laine, sekä Tuure Siira.

Kapteenit valitaan pelaajien äänestyksellä, mikä nostaa uutena kapteenistoon nousseelle Laineelle valinnan arvoa.

– Iso kunnia tulla valituksi, vaikka en mä koe olevani erityinen johtaja. Yritän vain tehdä asioita, jotka auttaa joukkuetta voittamaan, mies toteaa vaatimattomaan tyyliinsä.

– Joku syy on, että mut valittiin, niin jatkan vaan samaan malliin ja oon oma itteni.

Syy valintaan lienee siinä, että mies yrittää kaikessa tekemisessä auttamaan joukkuetta, niin kentällä, kuin sen ulkopuolella.

– Kentällä pyrin ohjaamaan peliä, jotta joukkue kokonaisuutena toimii paremmin. Kopissa yritän vaan pitää hyvää fiilistä yllä ja hymyä kasvoilla.

– Pidän huolta, että oma päivittäinen suorittaminen on laadukasta, kentällä otan vastuuta, sekä ohjaan ja tsemppaan joukkuetta.

Kolmannen kautensa Hakassa aloittava keskikenttämies on tällä hetkellä erittäin tyytyväinen kasassa olevaan joukkueeseen, sekä päivittäiseen tekemiseen.

– Joukkue vaikuttaa tosi hyvältä! Ilme treeneissä on ollut hyvä, jokanen jätkä haluaa voittaa ja kehittyä joka päivä ja se vie joukkuetta eteenpäin.

Tälle kaudelle Ilveksestä Hakaan siirtynyt kokenut, 28 -vuotias, Tuure Siira valittiin heti ensimmäisellä kaudellaan kapteenistoon.

– Mukavalta tuntuu. Se on aina pieni kunnianosoitus, kun valitaan kapteenistoon.

– Varmaan se kokemus suurimpana syynä on siellä taustalla, mies arvelee valintansa perusteita.

Siira näkee, että hänen johtajuutensa tulee esiin ennen kaikkea kentällä.

– Semmonen johtajuus ja heittäytyminen tulee kentällä ihan luonnostaan.

Laineen tavoin uusi Haka -peluri on tyytyväinen uuteen joukkueeseensa, sekä toivoo, että suoritukset ovat myös yleisön mieleen.

– Hyvä nippu meillä on. Haluan, että näytetään yhtenäiseltä porukalta, joka tietää omat vahvuudet.

– Myös hienoa, jos kaikille katsojille jää meidän jokaisen pelin jälkeen semmoinen fiilis, että ollaan annettu kaikkemme!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT