Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan harjoituskauden ensimmäinen ottelu perjantaina – vastassa FC Lahti

FC Haka aloitti valmistautumisen kauteen 2022 maanantaina ja jo perjantaina edessä on ensimmäinen harjoitusottelu, kun koskilaiset matkaavat FC Lahden vieraaksi. Mukkulan palloiluhallissa pelattava ottelu alkaa kello 18.20.

Haka on harjoitellut tämän viikon ja perjantaina joukkue pääsee hiomaan kuvioita harjoitusottelun muodossa. Hakalla on mukana neljä testimiestä, joiden edesottamuksia FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio odottaa.

– Mukava nähdä testipelaajia ja mitä heillä on tarjota. Tietenkin he ovat olleet vasta muutaman treenin mukana, joten mitään älyttömiä johtopäätöksiä ei sen pelin perusteella tehdä. Peli samalla valmistaa meitä ensi viikolla pelattavaan Mikkelin turnaukseen. Olemme sinne sitten taas astetta valmiimpia, Tainio miettii.

Ottelu pelataan FC Lahden toiveesta poikkeuksellisesti 3×30 minuutin pelinä.

– Saadaan vähän testailla pelaajia eikä kenenkään välttämättä tarvitse pelata koko peliä ja minimoidaan samalla loukkaantumisriskit. Kyllähän pelit ovat aina mukavia ja sitä varten tätä tehdään.

Haka on tämän viikon palautellut mieliin taktisia asioita, ja samalla sisään on ajettu myös hieman uutta verrattuna menneeseen kauteen. Tainion mukaan Haka aikoo pyrkiä ensi kaudella entistä pallollisempaan pelaamiseen.

– Kolmet treenit vasta alla, että näkyvätkö muutokset jo perjantaina jää nähtäväksi, mutta toivottavasti. Ensi kaudella pyrimme pitämään palloa selkeästi enemmän ja sitä haluan nähdä. Lisäksi yhdessä tekeminen hyökkäys- ja puolustussuuntaan on sellainen asia jota haluamme kehittää. Toivottavasti niitä juttuja tullaan näkemään jo Lahtea vastaan, Tainio pohtii.

Lue myös: FC Hakan harjoitukset alkaneet räväkästi – ”Nopeasti on päästy jo rytmiin”

Kuva: Jukka Jaskara

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT