Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakalla kauden tärkein peli edessä – ”Tarvitsemme kolme pistettä”

Hienossa syyssäässä ja tunnelmallisissa iltavaloissa taistellaan isoista asioista Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. FC Hakan maalitykki Lee Erwinille kelpaa pelkästään voitto HJK:sta.

Sunnuntaina voi olla isojen ratkaisujen aika Veikkausliigassa, sillä HJK:lla on mahdollisuus varmistaa mestaruus, mutta toisaalta Hakalla on sauma jatkaa Hongan hiillostamista pronssitaistelussa. Ratkaisut eivät tapahdu pelkästään Tehtaan kentällä, sillä aiemmin sunnuntaina KuPS kohtaa FC Interin ja maanantaina Honka taistelee pisteistä Seinäjoella.

Erwin ei anna ympärillä olevien asioiden vaikuttaa.

– Tarvitsemme kolme pistettä. Se on aina asia johon keskitymme, Erwin pohtii.

– Emme ajattele muiden tilannetta, vaan keskitymme pelkästään omaan pelimme. Meillä on omat tavoitteemme ja tarvitsemme voiton päästäksemme niihin. Se on aina asia jota ajattelemme, maalitykki jatkaa.

Sunnuntaina vastaan asettuva HJK on ollut viime aikoina loistavassa vireessä, mutta niin on kotijoukkuekin. Tehtaan kentällä iskevät yhteen Veikkausliigan kaksi parasta tämänhetkistä joukkuetta.

– Odotan sen olevan kauden kovin peli. He tietenkin haluavat varmistaa mestaruuden, mutta toivottavasti me pystymme yllättämään heidät. Meidän on pystyttävä parhaaseemme kaataaksemme heidät. He ovat erittäin hyvä joukkue ja siitä hyvänä osoituksena heidän menestyksensä eurokentillä. Mikään joukkue ei kuitenkaan halua tulla Tehtikselle ja toivottavasti sama tilanne on sunnuntaina, Erwin mietiskelee ottelun lähtöasetelmia.

Tehtaan kentälle on odotettavissa runsaasti yleisöä ja tunnelmaa. Erwin odottaa jo kohtaamista innolla.

– Siitä tulee hauskaa ja varmasti nautittavaa sekä pelaajille että katsojille. Tällaisia pelejä odottaa ja odotan, että saamme kannattajilta jälleen vahvan tuen, kuten olemme saaneet viime aikoina.

FC Haka – HJK pyörähtää käyntiin sunnuntaina 9.10. kello 18.00 Tehtaan kentällä. Otteluinfo ja lipunmyynti täältä.

Muista varata paikkasi Tehtaan kentältä myös ensi kaudella osallistumalla FC Hakan kausikorttihaasteeseen. Kausikortin hinta on haasteen ajan 69 euroa. Varaa omasi täältä ja seuraa haasteen etenemistä Hakan somekanavissa ja nettisivuilla!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT