Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka teki jälleen positiivisen tuloksen

FC Haka Oy:n tilinpäätös 2021 näyttää monella mittarilla toiminnan kehittyneen ja suunnan olevan hyvä. Tilikauden liikevaihto oli 1,1M€ ja se kasvoi koronarajoitteista ja epävarmuuksista huolimatta merkittävästi. Kasvu edelliseen vuoteen verrattuna oli yli 30%. Tilikauden tulos oli positiivinen, kuten myös edellisellä tilikaudella (tulos 2021: 60t€, 2020: 35t€).

– Tällaiset tunnusluvut kertovat, että toiminta on hallinnassa ja jatkuvuuden periaate toteutuu. Yksi tärkeimmistä tavoitteista FC Hakalla on kehittyä niin, että joka vuosi ollaan paremmassa tilanteessa ja edetään kohti tavoitetta säännöllisistä Europeleistä taloudellisesti vakaalla pohjalla. Se vaatii jatkuvaa myynnin kehittämistä, suunnitelmallista urheilutoiminnan kehittämistä sekä pysyvää kustannuskuria. Haka-yhteisön ja seuran kannattajien tuki on täysin korvaamaton osa. Yhdessä mennään eteenpäin, kertoo FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen.

– Meidän tapamme edetä on hallitusti ja suunnitelmallisesti joka päivä toimintaa kehittäen. On tietenkin tärkeää, että myös taloudelliset tunnusluvut kertovat samaa tarinaa. Toimistolla, valmennuksessa ja joukkueessa tehty kova työ ja ammattitaito näkyvät urheilullisten tulosten lisäksi muillakin mittareilla, hän jatkaa.

FC Haka Oy:llä on yli 900 osakasta. Yhtiö vastaa FC Hakan Veikkausliigajoukkueen toiminnasta sekä kehittää FC Haka Akatemia -joukkueen toimintaa tiiviissä yhteistyössä FC Haka Juniorien kanssa. Yhtiöllä on säännöllisesti yli 30 työntekijää ja ottelutapahtumien aikana jopa yli 100 henkilöä erilaisissa tehtävissä suoraan ja yhteistyökumppanien kautta.

FC Hakan Veikkausliigaottelut jatkuvat 9.7. Helsingissä HIFK:n vieraana. Seuraava kotiottelu on maanantaina 18.7., jolloin Tehtikselle vieraaksi saapuu FC Inter Turusta. Ottelutapahtumassa  esittäytyvät kaikki FC Haka Juniorien joukkueet ja yhdessä koko Haka-perheen kanssa juhlistetaan tänä vuonna 90-vuotisjuhlaansa viettävää Haka ry:tä.

Lisätietoja: 

Hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen p.0503857570

Toimitusjohtaja Olli Huttunen p.0405559386

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT