Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka sopimukseen Evangelos Patoulidiksen kanssa – ”Fantastinen lisä joukkueeseemme!”

FC Haka ja 22 -vuotias belgialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Evangelos Patoulidis ovat allekirjoittaneet 2 -vuotisen pelaajasopimuksen. Myös Kreikan kansalaisuuden omaava Patoulidis on pelannut viimeisten kahden vuoden aikana Belgian pääsarjassa sekä Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Evangelos on fantastinen lisä joukkueeseemme!

– Hyvä ja nuori pelaaja, jolla on hyvä mentaliteetti ja asenne sekä hyvää kokemusta Belgiasta ja Hollannista, FC Hakan päävalmentaja Andy Smith summaa tyytyväisenä.

Patoulidis itse näkee Veikkausliigan olevan sopiva paikka oman kehityksensä kannalta ja kokee Hakan projektin itselleen mielekkäänä.

– Valmentajan puhe hyökkäävästä jalkapallosta oli ratkaiseva asia päätöksessäni. Olen todella innostunut valmentajan sekä seuran projektista.

– Uskon, että tämä liiga on hyvä ponnahduslauta uralleni.

Pelaaja uskoo olevansa yksi joukkueen avainpelaajista tulevalla kaudella ja kokemuksensa kovista sarjoista auttavan tässä paljon.

– Pystyn tuomaan joukkueeseen nopeutta, energiaa, tekniikkaa ja olen myös hyvä syöttämään. Minulla on jo hyvin kokemusta, sillä olen pelannut ammattimaisesti Belgian pääsarjassa ja Hollannin kakkostasolla.

– Tulen olemaan täällä avainroolissa ja autan joukkuetta sijoittumaan mahdollisimman korkealle. Tavoitteena on paikka Euroopan kilpailuissa.

– Olen todella iloinen saadessani olla osa Hakan perhettä, mies toteaa lopuksi.

Evangelos Patoulidiksen myötä FC Hakalla on nyt kaikkiaan 15 pelaajasopimusta kaudelle 2024:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo, Nicolas Dantas, Guilherme Morais, Nikolas Talo, Hassan Ndam ja Evangelos Patoulidis.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT