Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa avausvoittoaan metsästävän AC Oulun perjantaina Tehtiksellä!

FC Haka on toipunut viime perjantain tappiostaan ja laittanut rivinsä kuntoon perjantain kotiotteluun, missä vastaan asettuu edelleen ilman voittoa Veikkausliigassa oleva AC Oulu.

Sarjataulukko ei aina kerro koko totuutta. Vaikka oululaiset ovatkin toiseksi viimeisenä, niin seitsemästä ottelusta neljä on päättynyt tasan. Toisin sanoen yksi maali enemmän yhdessä tasapelissä ja tilanne olisi toisennäköinen.

Tulivoimaa joukkueesta ainakin löytyy sillä viime kaudella jo joukkueessa loistanut Ashley Coffey Veikkausliigan maalitilaston kakkosena neljällä osumallaan. Myös uusi hankinta Justin Rennicks on osunut kolmesti tolppien väliin.

Hakan tiivis joukkuepelaaminen sai viime perjantaina pahan kolauksen, mutta sitä ennen joukkueen esitykset etenkin kotikentällä ovat olleet vakuuttavia ja tähän myös päävalmentaja luottaa tulevassa ottelussa.

– Meillä on hyvä ja kova viikko takana. Olemme valmiita ja odotamme innolla huomista ottelua.

– Meidän ei sinällään ole tarvinnut keksiä mitään uutta. Olemme keskittyneet omaan peliimme ja niihin asioihin, missä olemme olleet hyviä, eli pelaamme joukkueena ja annamme kentällä kaikkemme!

Smith on tullut tunnetuksi siitä, että hän kunnioittaa jokaista vastustajaansa sarjatasosta tai sijoituksesta riippumatta – näin myös tällä kertaa.

– Odotamme kovaa ottelua. Heillä on fyysinen joukkue, missä on taitavia yksilöitä, joten meidän keskittyminen on oltava kunnossa täydet 90 minuuttia.

Hakan joukkueen tilanteeseen on tullut pientä päivitystä sitten viime ottelun, sillä hyökkääjä Marko Bacaninin pelikunto selviää vasta perjantaiaamuna. Liam Hughes on edelleen poissa, mutta muutoin kaikki pelaajat ovat käytettävissä.

Perjantainen kohtaaminen on myös #äläkiusaa -ottelu, missä FC Haka ja AC Oulu taistelevat yhdessä kiusaamista vastaan – lue lisää täältä.

Osta liput täältä!
Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko kauden 2024!

AC Oulun ennakko.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT