Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Tampereen Pallo-Veikot yhteistyöhön

FC Haka ja Miesten Kakkosessa pelaava Tampereen Pallo-Veikot ovat solmineet yhteistyöseurasopimuksen kaudelle 2021. Yhteistyön puitteissa 2001 syntyneet, sekä nuoremmat pelaajat voivat helposti siirtyä seurasta toiseen tulevan kesän aikana.

FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen näkee seurayhteistyön merkityksen tärkeänä pelaajakehityksen kannalta.

– Yhteistyö TPV:n kanssa mahdollistaa nuorten pelaajiemme liikkumisen ja peliajan saamisen Miesten Kakkosesta.

– Näen yhteistyön yhtenä tärkeänä merkityksenä myös pelaajapolun TPV:n nuorille pelaajille, joille avautuu hyvä mahdollisuus tutustua Hakan harjoituksiin ja toimintaan. Tärkeä osa yhteistyön onnistumiselle on myös meille tuttu TPV:n valmentaja Mikko Innanen, Huttunen toteaa.

TPV:n puheenjohtaja Jouni Kaikuranta on erittäin tyytyväinen yhteistyöseurasopimuksesta FC Hakan kanssa ja odottaa mielenkiinnolla tulevaa pelikautta.

-Seurojen välisellä yhteistyöllä on tärkeä merkitys TPV:n pelaajakehityksessä. Yhteistyön keskeisimpänä tavoitteena on mahdollistaa pelaajille sopivan tasoiset harjoittelu- ja peliolosuhteet.

– Sopimus Hakan kanssa mahdollistaa TPV:n lahjakkaimmille nuorille pelaajille reitin kohti Veikkausliigaa ja toisaalta tuo lisää kilpailua TPV:n edustusjoukkueeseen.

FC Hakan Veikkausliiga kausi alkaa huhtikuun 10. päivänä ja TPV:n Miesten Kakkonen huhtikuun lopulla.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT