Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Pihlajalinna jatkavat yhteistyötä

FC Haka on solminut Pihlajalinnan kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa kauden 2023. Sopimus on jatkoa erinomaisesti kehittyneelle kumppanuudelle.

Pihlajalinna jatkaa myös yhtenä FC Hakan pääyhteistyökumppaneista.

– Olemme iloisia, että monivuotinen yhteistyö saa jatkoa. Yhteistyö on kehittynyt todella sujuvaksi näiden vuosien aikana ja tukee jälleen meidän kehittymistämme kaudella 2023. Pihlajalinna mahdollistaa toimivan hoitopolun pelaajillemme, kommentoi toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Pihlajalinnan fysioterapeutti Vesa Linna ja lääkäri Heikki-Jussi Laine ovat ilahtuneita yhteistyön jatkosta ja odottavat innolla tulevaa kautta.

– Pihlajalinna jatkaa FC Hakan kumppanina tulevallakin kaudella. Pidämme huolta niin pelaajien kuin kannattajienkin terveydestä. Terveysasioissa Pihlajalinna palvelee Hakalaisia Tampereella Kelloportilla ja Koskiklinikalla, sekä Akaan toimipisteessä, kertoo Linna.

– FC Haka jatkaa Pihlajalinnan kumppanina – tämä ilahduttaa mustavalkoisella sydämellä varustettua ortopedia! Viikkoja viisi Veikkausliigan alkuun, hehkuttaa Tehtiksen tuttu kasvo, Heikki-Jussi Laine.

Kaikki Pihlajalinnan toimipisteet löydät täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT