Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ossi Virran pallokoulussa yli 50 lasta ja nuorta oppimassa jalkapallosta

FC Hakan joukkue on ollut pitkän harjoitusrupeaman jälkeen ansaitulla hiihtolomalla, mutta joukkueen intensiiviset treenit Flinkenberg Areenassa korvasi huima meininki – FC Hakan järjestämä jalkapalloleiri alkoi maanantaina ja päättyi eilen torstaina. Nelipäiväisen jalkapalloleirin vetäjänä toimi FC Hakan apuvalmentaja Ossi Virta.

– Mahtava leiriviikko takana! Mukana oli yli 50 lasta ja nuorta, mikä oli huikea määrä! Leirillä oli hyvä fiilis ja ilmapiiri, Virta summaa.

Ossi Virran vetämä leiri tarjosi elämyksiä ja ammattivalmennusta jalkapallosta kiinnostuneille tai harrastaville lapsille ja nuorille. Jokaisena päivänä ohjelma koostui kahdesta laadukkaasta harjoituksesta. Päivittäin ensimmäisessä harjoitusosuudessa kehitettiin teknisiä taitoja, peruspelivalmiuksia, pelikäsitystä, pelipaikkakohtaista taitoa sekä erilaisia kilpailuja. Jälkimmäinen treeni oli pyhitetty pelaamiselle, jossa kilpailtiin mm. Mestareiden liigan ja MM-kisojen voitoista.

Leirillä vieraili myös Hakan edustusjoukkueesta Oiva Laaksonen, Anthony Herbert ja Henri ”Mamba” Malundama kertomassa omasta urastaan ja inspiroimassa junioreita.

– Oiva kertoi matkastaan Hakan junioreista edustukseen ja Anthony jalkapallon kansainvälisyydestä ja pelaamisesta eri maissa. Mamba, joka aloitti juuri kahdeksannen kauden Hakan edustuksessa, kertoi puolestaan siitä mitä vaatii pysyä huipulla ja elää urheilijan elämää, Ossi Virta kertoo.

– Uskon että näillä vierailuilla oli suuri merkitys junioreille, josta olen todella iloinen ja kiitollinen!, Virta lisää.

– Leirillä oli myös huikeana apuna valmennuksessa opettamassa ja näyttämässä konkreettisia malleja Hakan edustuksen Thomas Saarinen sekä Konsta Mervelä ja edustuksessa kaksi vuotta pelannut, nykyisin Akatemiassa pelaava Topias Listo. Lisäksi Akatemian pelaajista valmentajina leirillä olivat huikeat Jonne Innala, Topi Ryttyläinen sekä Oliver Heino. Haluan kiittää kaikkia mukana olleita pelaajia, valmentajia ja Hakan taustoja ja pelaajia, ja omaa kotijoukkuetta, jotka mahdollistivat hienon leiriviikon, Virta kiittää.

FC Haka kiittää kaikkia osallistujia reippaasta harjoittelusta ja mahtavasta meiningistä!

Maanantain ja tiistain maittavasta lounaasta vastasi Syömään! -lounaskahvila. Juomat sekä keskiviikon ja torstain välipalat tarjosi K-Supermarket Ratina!

https://www.tiktok.com/@fchakaofficial/video/7206259159338110214?lang=en
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT