Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka – HJK ja FC Haka – FC Lahti –otteluiden lipunmyynti alkaa to 3.6. klo 9

FC Haka kohtaa torstaina 10.6. klo 18:30 kotiottelussa sarjakärki HJK:n. Ilo on voittoputken lisäksi ylimmillään myös siitä syystä, että Tehtaan kentälle voidaan vihdoin ottaa lähes normaali määrä yleisöä. Lipunmyynti-/varaus otteluun alkaa to 3.6.2021. Samaan aikaan avataan lipunmyynti/-varaus myös FC Haka – FC Lahti –otteluun, joka pelataan Tehtaan kentällä tiistaina 15.6. klo 18:30.

Ottelutapahtumat järjestetään turvallisesti ja yhdessä viranomaisten kanssa suunniteltujen hygieniakäytäntöjen mukaisesti. Erittäin tärkeää on, että ottelutapahtumiin saapuvat käyttävät kasvomaskia koko tapahtuman ajan. Lisäksi käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä huolehtiminen erityisesti mahdollisissa jonotustilanteissa on tärkeää. Oireisena ei tapahtumaan missään tapauksessa saa osallistua.

Katsomoiden istumapaikoista on käytössä n. puolet ja sen myötä lippuja otteluun on tarjolla 1650 kpl. Myös ravintola-, kioski- ja VIP-palvelut järjestetään voimassa olevien rajoitusten puitteissa. Kaikki liput otteluihin tulee ostaa/varata ennakkoon FC Hakan uudesta Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä. Yrityskumppanien ennakko- ja VIP-lippujen varaaminen tapahtuu erikseen FC Hakan toimistolta kumppaneille lähetettävien ohjeiden mukaisesti.

Molempien otteluiden lipunmyynti aukeaa Tukirenkaan jäsenille ja kausikorttilaisille to 3.6. klo 9. Yleinen lipunmyynti alkaa perjantaina 4.6. klo 9 ja on avoinna ottelun alkuun saakka tai niin kauan, kuin lippuja on jäljellä. Linkki lipunmyyntijärjestelmään löytyy FC Hakan kotisivulta kohdasta Ottelut -> Liput ja kausikortit tai suoraan kotisivun oikeasta laidasta löytyvästä painikkeesta.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipun hinta on 0€, eikä palvelumaksua mene.

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 2 €.

Kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa poikkeusaikana. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun. Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät lohkosta 1.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joihin saapumisohjeet ja –ajat löytyvät lipusta. Lohkojen välillä voi tapahtumassa liikkua, mutta lipulla pääsee vain siihen merkittyyn katsomoon. Tällä pyritään varmistamaan riittävä väljyys katsomoissa.

Lohkot:

Lohko 1: Puukatsomo

Lohko 2: Päätykatsomo

Lohko 3: Kivikatsomo

Vieraskannattajat (päätykatsomo)

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee noudattaa ennakko-ohjeistusta sekä tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia.

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä palvelupisteissä sekä sisäänkäynneillä. Lisäksi kioskeissa myydään kasvomaskeja ja käsidesiä. Jokaisen tulee käyttää maskia ja huolehtia turvaväleistä, käsihygieniasta sekä yskimistekniikasta. Otteluun ei missään nimessä saa tulla kipeänä.

TERVETULOA TEHTAA KENTÄLLE!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT