Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC HAKA – HIFK pe 3.9. klo 18:30

Veikkausliigan ottelu FC Haka – HIFK oli tarkoitus pelata la 31.7. Valkeakoskella Tehtaan kentällä. Valitettavasti Veikkausliiga joutui lyhyellä varoitusajalla siirtämään ottelun myöhempään ajankohtaan vierasjoukkueessa esiintyneen koronavirustartunnan vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on perjantai 3.9. klo 18:30. Ottelu pelataan niin ikään Valkeakoskella Tehtaan kentällä.

Kiitämme jokaista lipun hankkinutta kärsivällisyydestä ja toivotamme jokaisen tervetulleeksi nauttimaan hienoa jalkapallotapahtumaa myös ottelun uutena ajankohtana.

Lippujen varaus ja myynti uuteen otteluajankohtaan alkavat ma 23.8. klo 9:00 FC Hakan Liveto-järjestelmästä. Alla on lisätietoa käytännöistä alkuperäiseen ottelutapahtumaan jo lipun hankkineille.

Tärkeää tietoa FC HAKA – HIFK –otteluun lipun hankkineille:

Kausikorttiliput & Tukirenkaan liput
31.7. otteluun varatut kausikorttiliput tai tukirenkaan liput eivät käy siirrettyyn otteluun. Katsojamäärärajoitusten muutosten vuoksi kausikorttilaisten ja Tukirenkaan jäsenten tulee tehdä uudet kausikorttilippuvaraukset Liveto -järjestelmän kautta. Lipunvaraus pe 3.9. otteluun alkaa maanantaina 23.8. klo 09:00 ja jatkuu aina ottelun alkamiseen asti.

Ostetut liput ja palautuskäytännöt
31.7. ottelutapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan myös 3.9. järjestettävään ottelutapahtumaan. Lipun ostaneiden ei siis tarvitse vaihtaa lippuaan uuteen lippuun. Lipun ostaneille lähetetään sähköposti oston yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisten palautusten käytännöistä. Toivomme mahdollisimman monen osallistuvan myös siirrettyyn tapahtumaan. FC Haka kiittää jo etukäteen myös niitä, jotka eivät uuteen tapahtumaan pääse osallistumaan, mutta auttavat seuraa haastavassa tilanteessa jättämällä lipun hinnan seuran tueksi.

VIP-liput ja aitiovaraukset

FC Hakan toimisto on yhteydessä VIP-lipun tai aition varanneisiin siirretyn ottelun järjestelyihin liittyen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT