Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka – Gnistan keskiviikkona Tehtiksellä, ennakkoliput ja kausikortti tarjouksessa

FC Haka kohtaa Gnistanin huomenna keskiviikkona. Ottelu alkaa Tehtiksellä klo 18.30.

Ennakkoliput ovat myynnissä https://www.zupticket.com/fc-haka-gnistan.html. 30 nopeimmalle lippu hintaan 12e/kpl (norm. aikuisten lippu 18e)! Kaikkien Zupticketin kautta lipun ostaneiden kesken arvotaan tuotekassi jossa yhteistyökumppaneidemme tuotteita (mm. Estrella, Linkosuo, Saarioinen). Liput ovat myynnissä ottelun alkuun asti ja tuotekassin voittaja arvotaan ottelussa.

Ennakkolippuja myynnissä myös osoitteessa https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=2736

Myös kausikortti loppukauden otteluihin on tarjouksessa hintaan 80 euroa. Kausikortin ostajalle kaulaliina kaupan päälle! Kausikorttitilaukset osoitteeseen toimisto@fchaka.fi, toimitamme kortin huomiseen otteluun portille tai sen voi hakea toimistolta.

Portit, lipunmyynti ja VIP-tila aukeavat keskiviikkona klo 17. Etkot alkavat Paviljongissa klo 17.45, paikalla joukkueen kapteeni Mikkis Latosaari.

Fanituotemyynti palvelee Paviljongissa ennen ottelua ja koko matsin ajan. Myynnissä paljon uusia ja tuttuja vanhoja fanituotteita!

Silja Linen lapsiparkki löytyy kentän tehtaan puoleisesta päädystä leikkikentältä ja lastenhoitajat ovat paikalla leikittämässä lapsia klo 18 alkaen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT