Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka aloittaa investointiosakeannin

FC Haka Oy:n suunnattu osakeanti alkaa 14.6.2017 ja päättyy 31.8.2017. Tavoite on kerätä 50 000 euroa, joka käytetään uusien jatkuvien tulojen saamiseksi Tehtaankadun varteen investoitavasta LED-mainosnäytöstä.

FC Hakan toiminnan vakauttamisen yksi kulmakivi ovat viime vuosina olleet onnistuneet osakeannit. Niissä seura on saanut paljon uusia omistajia, joita on nyt jo yli 800. Myös aiemmat omistajat ovat Haka-hengen mukaisesti panostaneet seuran pelastamiseen kiitettävästi.

Nyt käynnistetty osakeanti on osa 3-vuotista Portaat huipulle kehittämisohjelmaa, johon seura on sitoutunut. Ensimmäistä kertaa vuosiin ollaan osakeannin tuottoa käyttämässä tulevaisuuteen tähtäävään investointiin. Tavoitteena on kerätä yhdessä osakeannilla 50 000 euron pääoma, joka käytetään jatkossa merkittäviä kuukausittaisia tuottoja seuralle tuovaan LED-mainosnäytön hankintaan. Pidemmällä aikavälillä tämä mahdollistaa myös lisääntyvän joukkueeseen ja harjoitusolosuhteisiin panostamisen. Kaikki osakeannissa panostaneet kutsutaan näytön käyttöönottotilaisuuteen ja FC Hakan kotiotteluun syksyllä 2017.

Anti on avoinna 31.8.2017 saakka. A-sarjan osakkeita voivat merkitä kaikki nykyiset ja uudet osakkaat 2,50 euron kappalehintaan. Minimimerkintä on 4 kpl eli vain 10 euroa. Merkittävänä on 20 000 osaketta. Merkinnän voi tehdä verkkopankkitunnuksilla nyt netin kautta helposti Fundu Technology Oy:n-palvelussa: https://portal.fundu.fi/view-share?id=bc0e78a8-9e72-44a6-b307-3e1cc5cac761

Osakeantipalvelussa voi myös seurata annin etenemistä.

Seuran taloustilanteen orastava helpottuminen antaa nyt mahdollisuuden kerätä pääomaa tulevaisuuden kehitysmahdollisuuksien parantamiseen. Toivon, että jokainen nykyinen omistaja ja omistajuutta harkitseva hakalainen läheltä ja kaukaa ottaa osaa tähän osakeantiin. Kun olemme saamassa lisää vauhtia, pitää työtahtia vain kiristää päästäksemme takaisin huipulle.

FC Haka pelaa seuraavan kotiottelunsa Tehtaan kentällä ke 21.6. klo 18:30 alkaen sarjakärki FC Honkaa vastaan. Tarjolla on jälleen mitä mielenkiintoisimpia ja tunteikkaimpia hetkiä valkeakoskelaisen jalkapallon parissa. Nähdään Tehtiksellä!

 

Marko Laaksonen

FC Haka Oy, hallituksen puheenjohtaja

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT