FC Haka Akatemian taistelu ei riittänyt TPS:aa vastaan

FC Haka Akatemia taisteli urhoollisesti Ykkösen voittajasuosikki TPS:aa vastaan, mutta lopulta turkulaiset etenivät Suomen Cupin neljännelle kierrokselle 4-0 (1-0)-voitolla.

Ottelun käsikirjoitus eteni odotusten mukaisesti, kun vastakkain on nousua havitteleva ammattilaisjoukkue ja nuoria lupauksia huipulle kehittävä joukkue. TPS loi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla useita maalintekotilanteita, mutta onnistui ohittamaan Felix Lehtisen vain kertaalleen. Asialla oli Albion Muzaci, joka rankaisi Haka-puolustuksen virheestä.

Toiselle puoliajalle Haka Akatemia tuli vahvemmin, vaikka TPS hallitsikin kenttätapahtumia ja pääsi erikoistilanteisiin. Hakan jatkohaaveet kävivät vaikeiksi, kun TPS sai 79. minuutilla rangaistuspotkun ja Simo Roiha pisti pallon pussiin. Viimeisellä kympillä Roiha onnistui vielä toistamiseen ja Rasmus Holma kaunisteli turkulaisten kannalta loppulukemat.

Haka Akatemian sarjakausi Kolmosessa alkaa tiistaina 19.4., kun Tehtaan kentälle saapuu tamperelainen AC Estudiantes. Ottelu alkaa kello 19.30.

FC Haka Akatemiaa voi tukea ostamalla joukkueen kausikortin. Normaalikausikortin hinta on 30 euroa ja tukikausikortti maksaa 50 euroa. Tukikausikorttiin sisältyy kahvi jokaisessa kotiottelussa.

Kausikortin voi ostaa sivun oikeasta reunasta löytyvästä ”Osta liput” -painikkeesta.

Muista myös, että FC Hakan seuraavaan kotipeliin lipunmyynti on alkanut. FC Haka pelaa Tehtiksellä seuraavan kerran perjantaina 22.4., kun HIFK saapuu vierailulle. Otteluliput saa ostettua tai varattua oikean reunan painikkeesta. Lisätietoa lipunmyynnistä täältä.