Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

De Lucas ja Acka valittiin Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen

FC Hakan Luiyi de Lucas ja Donaldo Acka on valittu mukaan Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen.

FC Hakan hyvät otteet syyskuussa noteerattiin myös Veikkausliigan toimesta, kun de Lucas ja Acka saivat kunnian tulla nimetyksi Veikkausliigan syyskuun tähdistöjoukkueeseen. Edellisen kerran Hakan pelaaja nimettiin Veikkausliigan tähdistöön lokakuussa 2012, kun Juha Pirinen pääsi joukkueeseen mukaan.

Veikkausliigan syyskuun pelaajaksi valittiin kesällä paluun Veikkausliigakentille tehnyt FC Interin Petteri Forsell. Interin hyökkäyspeli vahvasti pyörittävä Forsell kirjasi tililleen syyskuun neljässä ottelussa kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Syyskuun valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio. Kallio sai joukkueensa vahvaan lentoon syyskuussa; viidestä ottelusta tamperelaiset kirjasivat neljä voittoa ja yhden tasapelin päästämättä maaliakaan ja nousivat samalla kuuden parhaan joukkoon ja Mestaruussarjaan.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin päävalmentaja Kallion ohella neljä pelaajaa Ilveksestä. Kolme pelaajaa nimettiin sarjataulukon kärkeen syyskuussa nousseesta KuPS:sta, kaksi FC Hakasta sekä yksi FC Interistä sekä HIFK:sta.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet jo perinteiseen Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan syyskuun joukkue (4-3-3):
Rasmus Leislahti (Ilves)
Taneli Hämäläinen (KuPS) – Tabi Manga (Ilves) – Luiyi de Lucas (Haka) – Tuomas Ollila (Ilves)
Joona Veteli (Ilves) – Jordan Sebban (KuPS) – Donaldo Acka (Haka)
Tim Väyrynen (KuPS) – Kei Kamara (HIFK) – Petteri Forsell (Inter)

Kuukauden pelaaja: Petteri Forsell (Inter)

Kuukauden valmentaja: Toni Kallio (Ilves)

Kuvat: Jussi Rämä ja Veikkausliiga

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT