Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Avausmaali Hakan paidassa maistui Eero Markkaselle – ”Ensimmäinen maali on aina se kaikista vaikein”

Eero Markkanen avasi maalitilinsä Hakan paidassa maukkaaseen paikkaan, kun hän puski Hakan avausmaalin Suomen Cupin ottelussa Mikkelin Palloilijoita vastaan.

Markkanen puski ottelun avausmaalin 32. minuutilla Anton Popovitchin nappikeskityksen jälkeen (maalin näet täältä). Markkasella oli vain hetkeä aiemmin lähes identtinen paikka, mutta tuolloin pusku meni tolppaa nuollen ohi maalin .

– Harmitti, ettei se ensimmäinen mennyt sisään, vaan hipaisi vain tolppaa. Onneksi sain kuitenkin kuitattua toisella yrittämällä. Tuntui hyvältä saada ensimmäinen maali Hakan paidassa, Markkanen kertaa osumaansa.

Markkanen liittyi Hakan mukaan talvella ja oli jo aiemmissa peleissä lähellä maalintekoa. Nyt hän sai kaivatun onnistumisen.

– Ei minulle vielä mitään paineita ehtinyt maaleista tulla, kun kausikaan ei ole vielä alkanut, mutta olihan se hyvä heti ensimmäisessä virallisessa pelissä tehdä. Ensimmäinen maali on aina se kaikista vaikein.

Kokonaisuudessaan Haka nappasi jatkopaikan rutiinilla. Ykkösen nousijajoukkue MP pisti tiukasti hanttiin, mutta koskilaisten cup-juna jatkoi seuraavalle asemalle 3-1-voitolla.

– Pelasimme ihan hyvin, teimme mitä pitikin ja otimme jatkopaikan. Pieniä nukahduksia sattui, mutta saimme niitä korjattua ja olimme hyökkäyspäässä riittävän tehokkaita. Parannettavaa tietenkin jäi, mutta tällä kertaa se riitti jatkoon.

Katso MP-Haka -ottelun huippuhetket kokonaisuudessaan täältä.

Puolivälierissä odottaa todellinen herkkupala, kun edessä on Pirkanmaan derby Ilveksen vieraana.

– Sillä odotuksella lähdetään, että jatkoon mennään. On hieno päästä pelaamaan Ilvestä vastaan paikallisottelussa hienolla Tammelan stadionilla ja isoista panoksista, Markkanen hehkuttaa.

Ennen tiistain odotettua puolivälierää Hakan pelaajat ehtivät lyhyesti nauttimaan juhannuksesta, kun pelaajilla on perjantai ja lauantai vapaata.

– Juhannus menee rauhallisissa merkeissä sukulaisten kanssa mökillä, Markkanen paljastaa juhannussuunnitelmansa.

Suomen Cupin välierä Ilves-Haka pelataan tiistaina 23.6. kello 18.00 alkaen Tammelan stadionilla.

(Kuva: Jussi Rämä)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT