Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Antto Hilskalle sadas Veikkausliigaottelu!

FC Hakan 27 -vuotias Antto Hilska sai perjantain KTP -ottelussa täyteen 100 Veikkausliigaottelua. Hilska aloitti ottelun kärjessä yhdessä Salomo Ojalan kanssa, mutta kotijoukkueen jäädessä maaleitta, ei Hilskakaan päässyt pelaamiensa 55 minuutin aikana juhlistamaan rajapyykkiä maalilla.

FC Hakan lisäksi Hilska on kerryttänyt liigakokemusta JJK:ssa 53 ottelun verran ja pelannut Ilveksen paidassa 26 ottelua. Koskilaisten riveissä Hilska on pelannut tähän mennessä 20 ottelua Veikkausliigaa.

FC Hakan toimitusjohtaja luovutti ottelun päätyttyä, joukkueiden ja yleisön poistuttua kentältä, lautasen juhlaottelun pelanneelle Hilskalle.

0-3 -tappiosta huolimatta ”Hilu” osasi arvostaa saavutustaan.

– Hieno saavutus tottakai! Ihan ylpeä siitä, että on pystynyt sata peliä pelaan. Kuitenkin aika harvalukuinen joukko, joka yltää tähän pääsarjatasolle ja pystyy siellä vähän pidempään oleen, niin hieno fiilis totta kai ja tosi ylpee siitä saavutuksesta.

Mies myös toivoo uran vielä jatkuvan vähintään toiset sata ottelua Suomen korkeimmalla sarjatasolla.

– Tottakai se olis hienoa ja olisi hienoa myös Hakan paidassa. Sen eteen ja sitä kohti mennään ja yritetään tehdä hommia.

Koko haastattelu on katsottavissa Hakan Mustavalko-TV:n puolella ja ”Hilu” käy siinä läpi myös perjantain ottelua.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT