Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

20 -vuotias puolustaja siirtyy Turusta Tehtaan kentälle

FC Haka ja 20 -vuotias Ryan Mahuta ovat allekirjoittaneet 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen. Vasemmalla laidalla viihtyvä ja erinomaisen vasemman jalan omaava puolustaja edusti viime kaudet turkulaista FC Interiä.

Ryan jäi positiivisesti mieleen viime kauden kohtaamisista Interiä vastaan, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa.

– Nuori potentiaalinen pelaaja, jonka vahvuudet ovat hyökkäyspelaamisessa ja kiva saada asiat maalin tässä vaiheessa, niin on aikaa työstää ja kehittää häntä kokonaisvaltaisesti.

– Ryan on iloinen ja avoin persoona, eli sopii erinomaisesti meille – Tervetuloa Ryan!

Sopimus Hakan kanssa syntyi, kuten tapana on, try-outin näyttöjen kautta. Mahuta itse on tyytyväinen uuteen sopimukseen ja myös seura, sekä joukkuekaverit ovat tehneet jo vaikutuksen.

– Treenasin muutaman päivän jengin mukana ja moni asia teki vaikutuksen. Ehkä suurimpana joukkuehenki ja valmennus!

Vaikka pelaajalla itsellään on henkilökohtaisesti palava halu kehittyä pelaajana, niin usko myös siihen, että sitä kautta joukkue menestyy, on kova.

– Tottakai mulla on mun omat tavoitteet, mutta jokainen minuutti pitää ansaita. Haluan saada mahdollisimman paljon minuutteja ja sitä kautta koitan kaikin tavoin auttaa joukkuetta voittamaan ja menestymään.

– Omat odotukset on tottakai kehittyä ja saada vastuuta. Joukkueena uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet taistella mitaleista!

Ryan Mahutan myötä FC Hakan sopimuspelaajien lukumäärä on tasan 20:
Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine, Vigori Gbe, Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Eero-Matti Auvinen, Tino Purme, Konsta Mervelä, Thomas Saarinen, Oiva Laaksonen, Felix Lehtinen, Anthony Herbert, Tuure Siira, Henri Malundama, Oliver Whyte, Haymenn Bah-Traoré, Kristian Yli-Hietanen ja Ryan Mahuta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT