Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

1000 varauksen raja ylitetty kausikorttihaasteessa – tule mukaan tukemaan ensi kauden rakentamista!

Viikonlopun aikana kausikorttihaaste saavutti ison etapin, kun 1000 varausta ylitettiin heittämällä!

Haaste laitettiin käyntiin kokonaisuudessaan upean kauden ja yleisömäärien merkittävän kasvun kunniaksi. FC Hakan kausikortin Veikkausliigakaudelle 2023 saa vain 69 eurolla, kun kausikorttihaaste toteutuu.

Kausikorttihaasteen etenemisen seuranta jatkuu aktiivisesti haasteen ajan. Kyseessähän on kaikkien kannattajien yhteishanke, sillä toteutuakseen tarvitaan ennätysmäärä kausikorttivarauksia.

Vuosien nousujohteisella polulla oleva Haka tavoittelee Veikkausliigassa aina vaan korkeampia sijoituksia ja lähivuosina jopa kymmenettä Suomen mestaruutta. Pieneltä haastajapaikkakunnalta tähän tavoitteeseen yltäminen vaatii vahvan kannattajakunnan, ja kausikorttihaaste on jälleen oiva paikka laajalle Haka-yhteisölle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin näyttää vahvuutensa. Tämän kauden joukkue on näyttänyt vahvuutensa tavoittaessaan Veikkausliigan neljännen sijan ja on mukana taistelussa europelipaikasta europelikarsinnassa. Haka pääsee liigan neljänneltä sijalta suoraan karsinnan finaaliin. Sijoille 5.-8. sijoittuneet joukkueet ratkaisevat keskenään Hakalle vastustajan kaksiosaiseen finaalin, mitkä pelataan 26.10. ja 30.10.

Kausikortin hankinnalla kannattajilla on mahdollisuus tukea vahvan joukkueen rakentamista ensi kaudelle.

Kausikortti sisältää pääsyn Veikkausliigan kotiotteluihin kaudella 2023. Lisäksi haasteen toteutuessa kausikortilla saa edun mahdollisten Europelien tai Suomen Cupin kotiotteluiden lippuihin. Kortti ei ole henkilökohtainen, mutta jokaisella kortilla tulee olla nimetty omistaja. Eli kuka tahansa muukin, kuin omistaja voi käyttää kausikorttia otteluun sisäänpääsyyn. Samalla omistajalla voi olla useampi kortti.

Varaa omasi heti! Aikaa kerätä yli 2500 varausta on lokakuun loppuun. Tehdään yhdessä uusi kausariennätys!

Varaa tästä: kausikorttihaaste.fchaka.fi

Lue lisää kausikorttihaasteesta täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT