Ikävalko ratkaisi voiton Hakalle

kupshaka20100_1Haka otti ensimmäisen voittonsa tämän kauden Liigacupissa, kun KuPS kaatui Kuopiossa 1-0.

Hakalla oli jonkin verran kokoonpano-ongelmia otteluun lähdettäessä, eikä voitto irronnut helpolla. Pelin ratkaisu tuli toisella puoliajalla, kun Niko Ikävalko iski 67. minuutin kohdalla pallon kuopiolaisten maaliin. Ikävalko sai pallon haltuunsa rangaistusalueen rajalla ja tarkka laukaus alakulmaan toi koskilaisille pisteet.
kupshaka20100_1
KuPS:lla oli omat paikkansa osumiin, mutta Saku Pesonen Hakan maalilla pelasi hyvän ottelun. Viime kauden lopulla Hakaa kurittanut Dickson Nwakaeme osui ottelun loppuhetkillä tolppaan.

Haka testimiehistä ghanalainen Quincy Osei pelasi minuuttia vaille täyden ottelun. Peliaikaa saivat myös aiemmin vähillä minuuteilla olleet Josef Chavez, Jussi Jokela, Joni Nieminen ja Sasu Nieminen.

Hakan seuraava Liigacupin ottelu on edessä tiistaina, jolloin VPS saapuu vieraaksi Saharan tekonurmelle.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Josef Chavez (var.), Kalle Parviainen (var.), Juuso Salonen, Jussi Jokela, Xhevdet Gela, Mikko Innanen (46. Niko Ikävalko), Sebastian Strandvall, Benito Yllaconza (79. Jukka Santala), Kalle Multanen (69. Joni Nieminen), Quincy Osei (90. Sasu Nieminen).

Kuva: Jorma Karvonen