Hakalle kaksi jatkosopimusta

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

06.09.2020

FC Haka on tehnyt 2 vuoden jatkosopimukset Tino Purmeen ja Seth Saarisen kanssa.

22-vuotias Purme on HJK:n kasvatti, mutta siirtyi Hakaan Nurmijärven Jalkapalloseurasta tammikuussa 2019. 12 Veikkausliigaottelussa tällä kaudella pelannut keskikenttämies on nauttinut ajastaan Valkeakoskella ja siis syystäkin tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Mulle Hakassa on aina ollu helppo olla. Olen tosi iloinen ja kiva kun sai tehtyätämän, niin pääsee keskittymään futikseen pelkästään nyt.

Joukkueelle Purme toivoo luonnollisesti pistetilin kartuttamista ja se onnistuu kääntämällä tiukat pelit voitoiksi. Henkilökohtaisesti hän löytää niin ikään vielä tavoiteltavaa.

– Omalle kohdalle toivon onnistumisia ja lisää varmuutta pelaamiseen, mitä kautta sitten omalla uralla eteenpäin.


19 -vuotias Seth Saarinen on niinikään pelannut juniorina HJK:ssa ja onkin sitä kautta jo tuttu päävalmentaja Teemu Tainiolle. Puolustajan uralta löytyy kuitenkin kokemusta myös FC Zurichin junioreista ja Hakaan hän puolestaan siirtyi tälle kaudelle Klubi 04:stä.

Haastavasta alkukaudesta huolimatta mies on tyytyväinen joukkueeseen ja seuraan.

– Olen pitänyt Hakassa olemisesta ja koen, että olen kehittynyt paljon tämän vuoden aikana. Sen takia olin mieluusti kirjoittamassa uutta sopimusta. Aika Hakassa on ollut postiviista ja koko ajan ollaan menty parempaan suuntaan. Olen nauttinut treeneistä, peleistä ja niiden ulkopuolella tapahtuvista asioista.

Saarinen linjaa tämän hetken ykköstavoitteeksi säilyttää Haka liigassa, mutta uskoo seuran vakiinnuttavan paikkansa siellä jatkossakin. Tämä antaa myös hänelle itselleen mahdollisuuden kehittyä pelaajana.

– Haluan kehittyä koko ajan lisää ja tavoitteena on myös ansaita paikka vakituisena avauksen pelaajana. Uskon, että sitä kautta saan uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Kuvat: Jussi Rämä

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.