Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Yrityskumppaneille suunnattu aamupalakonsepti starttaa LukkoLuket Oy yhteistyön aloituksen myötä

FC Haka ja LukkoLuket Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen seuramme 85-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja kyseinen uusi yhteistyökumppani tulee näkymään yleisölle ensi kaudella kaikissa tulevan kauden Tehtaankentän tapahtumissa.

Tämän yhteistyön lanseerauksen yhteydessä voimme myös muiden yhteistyökumppaneidemme iloksi todeta, että LukkoLuket Oy lähtee toisena kumppaniyrityksenä mukaan isännöimään tiistaina 9.4. klo 9 starttaavaa FC Hakan uutta yrityspäättäjille suunnattua aamupalakonseptia, mihin Hakan kumppaniverkostoon kuuluvilla yrityksillä on mahdollisuus osallistua. Tähän konseptiin kuuluu maittavan ja ravitsevan aamupalan lisäksi tietenkin FC Hakan kuulumiset sekä tilaisuuteen osallistuvien kumppaniyritysten esittäytymiset. Kuvassa esiintyvä Hannu Paukkio on mukana tilaisuudessa kertomassa LukkoLuket Oy:n tarinaa Hakan kumppaneille. Toinen isäntä tilaisuudessa on myös tänä vuonna uutena kumppanina mukaan tullut Iloq Oy, edustajanaan Teijo Solio.

LukkoLuket Oy:n kanssa tehtävän yhteistyön tavoitteena on saada FC Hakan avulla heidän yritykselle enemmän jalansijaa seuramme vaikutusalueella sekä tehdä heitä myös paremmin tunnetuksi asiakkaidemme ja kumppaneidemme silmissä. Me FC Hakassa uskomme, että tämä yrityksiä varten luotu uusi aamupalakonsepti luo loistavan mahdollisuuden vastata uuden kumppanimme osalta juurikin tähän tarpeeseen.

Tietenkin me toivomme, että tätä aamupalakonseptia myös muut yhteistyökumppanimme hyödyntäisivät rohkeasti jatkossa, niin saamme tämänlaisen tapahtuman toteutumaan säännöllisesti ja tietenkin myös toimimaan uutena tulonlähteenä seurallemme.

Mikäli teillä on pohdinnassa avaimiin, lukitusjärjestelmiin, näiden huoltamiseen tai yleisesti turvallisuuteen liittyvät asiat, niin ehdottomasti kannattaa kysyä, kuinka LukkoLuket teitä auttaisi? Lisätiedot yrityksestä löydät heidän kotisivuiltaan https://lukkoluket.fi/

Jos haluat esimerkiksi isännöidä yrityksesi kanssa seuraavaa aamupalatilaisuutta, ota rohkeasti yhteys

Jesse Johansson
myyntipäällikkö / FC Haka
jesse.johansson(a)fchaka.fi
040 143 0673

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT