Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Youri Loen vihdoin kokoonpanossa Hakan lähtiessä hakemaan jatkopaikkaa Cupissa

Suomen Cupin alkusarjat saadaan päätökseen tulevana viikonloppuna ja Hakan osalta jo perjantaina, kun B-lohkon kärkisija on jaossa Interin vieraana Turussa jo kello 14.00 alkavassa ottelussa.

Kokoonpanon osalta valkeakoskelaiset ovat kohtuullisen hyvässä tilanteessa. Positiivisin asia ehdottomasti on, että hollantilaisen Youri Loen pelilupa on vihdoin kunnossa ja mies pääsee tositoimiin.

Puolustuksesta Ndukaku Alison jättää ottelun väliin varotoimena, saatuaan lievän tällin torstain harjoituksissa. Lisäksi tähän asti paljon vastuuta kantanut Samuel Chidi jää ottelussa lepovuoroon, ja hänelle seuraa tekevät nuoret Oiva Laaksonen, Leevi Antinaho ja Topias Listo.

Tuoreimman sopimuspelaajan, Ishmael Yartey’n pelaaminen on sen sijaan epävarmaa, sillä hän joutuu vielä odottamaan pelilupaansa.

Teemu Tainio tiedostaa, että vastassa ei ole mikään helppo joukkue, sillä Inter oli viime kaudella Hakalle ehkä se kaikista vaikein vastus. Inter on myös nyt aloittanut Cupissa hyvin, johtaen lohkoa, mutta valmentaja lähtee otteluun luottavaisena.

– Kaikki on vielä auki. Voitolla voitetaan lohko ja tappiollakin voidaan vielä päästä jatkoon. Meitä kiinnostaa kuitenkin vain jatkopaikka!

Perjantain näyttämönä toimiva halli, Lähi-Tapiola Areena, on leveydeltään normaalia kenttää kapeampi, mikä aiheuttanee molemmille joukkueille muutosta peliin. Kummallekaan siitä ei voida katsoa isoa etua pelillisesti olevan, sillä joukkueiden pelityylit muistuttavat tällä hetkellä paljon toisiaan.

Yksi vastaan yksi tilanteita tultaneen näkemään ottelussa normaalia enemmän, mutta Hakakin on jo osoittanut, että kaksinkamppailuvoimaa ja röyhkeyttä tämän vuoden joukkueesta löytyy.

– Inter on hyvin puolustava joukkue, mikä todella aggressiivisesti hakee palloa linjan taakse ja sieltä löytyy vaarallisia hyökkääjiä. Varsinkin Timo Furuholm tuntuu aina olevan oikeassa paikassa, Tainio näkee.

Ottelu pelataan edellisten tapaan ilman yleisöä, mutta Ruutu+ lähettää sen suorana ja pääset katsomaan sen TÄÄLTÄ.
Mikäli sinulla ei ole Ruutu+ -tunnuksia, niin voit ostaa ne Hakan verkkokaupasta ja tuet samalla omaa seuraasi!

FC Interin ennakon voit lukea TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT