Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Onko viestintä lähellä sydäntäsi? Haemme tekijöitä mediatiimiimme

1934 perustettu FC Haka on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä jalkapalloseuroista. 9 Suomen mestaruutta, 12 Suomen Cup -voittoa sekä kymmenet kansainväliset ottelut ovat tuoneet Hakalle vähintäänkin Euroopan laajuista tunnettuutta. Seura on jalostanut tukun huippupelaajia ja valmentajia sekä kansalliselle huipulle että kansainvälisille kentille. Hakan toimintaa leimaavat nöyrä ja ammattimainen haastaja-asenne sekä intohimo kehittyä ja voittaa. Haka tarjoaa huippuluokan urheiluviihdettä ja elämyksiä sekä saavuttaa runsaasti näkyvyyttä positiivisella ja aktiivisella viestinnällä. Hakan koti on Tehtaan kenttä Valkeakoskella. Seuran edustusjoukkueessa pelaa aina lupaavia omia kasvatteja.

Yksi FC Hakan tavoitteista on tarjota Suomen parasta jalkapalloviestintää, ja kohti tätä tavoitetta olemme tehneet hartiavoimin töitä tammikuussa 2020 aloittaneen viestintäryhmän kanssa.

Viimeisen vuoden aikana FC Haka on muun muassa:
– saanut tuhansia uusia SoMe-seuraajia
– näkynyt laajasti alueellisissa ja valtakunnallisissa medioissa muutoinkin, kuin kilpailullisessa uutisoinnissa
– aloittanut Hacast-podcastien julkaisun Suplassa
– moninkertaistanut Youtube-kanavan sisällön ja sitä kautta katselukertojen määrän.

Viestinnän periaatteemme on: Kun tehdään, tehdään kunnolla!

Tästä haluamme pitää kiinni myös jatkossa, mutta samalla haluamme myös lisätä sisällön määrää palvellaksemme kohderyhmiämme, eli kausikortin omistajia, Hakapeliittoja, Tukirengasta, otteluissa kävijöitä, Suomalaisesta jalkapallosta kiinnostuneita, yrityksiä, yhteisöjä, muita urheiluseuroja, kouluja, sekä luonnollisesti muuta mediaa ja ammattitoimittajia paremmin.

Etsimme nyt vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin Haka-medioita kehittämään:
– SoMe-sisällöntuottaja Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin.
– Youtube-sisällöntuottaja/-suunnittelija (haastattelut, leikkaus yms.).
– Kuvaaja (video/still).
– Otteluraporttien, -ennakkojen, pelaajahaastatteluiden sekä muiden mielenkiintoisten uutisten kirjoittaja.

Mikäli sinulla on palava halu näyttää kyntesi ajankohtaisissa ja seuratuissa viestintätehtävissä, olla kiinteämpi osa Haka-perhettä, kehittyä urheilumedian alalla paremmaksi, saada työkokemusta poikkeuksellisen inspiroivassa ympäristössä tai muuten tulla osaksi loistavaa mediatiimiämme, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Hakemukset 19.2.2021 mennessä: esa.heritty(ät)fchaka.fi

Lisätiedot em. sähköpostilla tai puhelimitse FC Hakan mediavastaava Esa Heritty, p. 040 519 1117.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT