Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Yli tuhat kausaria kahdessa viikossa vetää hiljaiseksi”

FC Hakan kausikortit olivat kaksi ensimmäistä viikkoa myynnissä tarjoushintaan 89€. Kampanjahinta päättyi eilen ja lopputuloksena oli huikeat 1127 myytyä kausikorttia!

– Kannattajien kausikorttikampanjassa osoittama tuki ja innostus on vaikuttavaa!

– On hienoa saada olla osa Haka-sydämistä porukkaa, joille seura ja jalkapallo merkitsevät niin paljon, että ovat valmiita sitoutumaan vuosi toisensa jälkeen yhteisen menestyksen tavoitteluun. Yli tuhat kausaria kahdessa viikossa vetää hiljaiseksi, toteaa FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen kiitollisena.

Samoilla linjoilla on myös toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– On ilo todeta, että kannattajat ovat edelleen vahvasti joukkueen takana, siitä iso kiitos heille.

Vaikka tarjoushinta päättyikin eiliseen, niin kausikortteja on toki edelleen saatavilla hintaan 200€ kappaleelta. Ero tarjouksen ja normaalihinnan välillä on toki merkittävä, mutta toimitusjohtaja muistuttaa, että paljon peleissä käyvälle se tulee edelleen edulliseksi.

– Edelleen kausikortin hankkiminen on edullisempaa, kuin yksittäisten lippujen ostaminen. Suosittelen edelleen kausikortin hankkimista.

Huikean hienosti onnistunut myynti antaa hyvän pohjan ensi kauden joukkueen rakentamiseen. Haka tavoittelee jälleen paikkaa kuuden parhaan joukossa ja tämä antaa siihen tähtäävän joukkueen rakentamiseen erinomaiset lähtökohdat.

– Onnistunut alku kausikorttien myynnissä antaa vakautta seuran talouteen ja mahdollisuuden tarkistaa ensi kauden pelaajabudjettia ylöspäin. Eli merkitys on suuri, Huttunen korostaa.

FC Hakan kausikortteja Veikkausliigakaudelle 2022 voi ostaan seuran toimistolta tai Liveto -verkkokaupasta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT