Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Walki näkee yhteistyön Hakan kanssa kannattavana

Walki näkee yhteistyön Hakan kanssa kannattavana

FC Hakassa ja Walkissa yhdistyvät sekä perinteet että koskilaisuus. Onkin luonnollista, että nämä kaksi tahoa tekevät keskenään yhteistyötä. Tällä kaudella Walki toimii Hakan maalivahti Ville Kauppisen kummipelaajana.

Walkin tehtaanjohtaja Janne Ahonen on ollut tyytyväinen yhteistyön toimivuuteen.
– Yhteistyö on toiminut hyvin. Olemme järjestäneet Hakan kanssa TyKy-päiviä jo useampana vuonna sekä pelanneet Tehtaan kentällä jäsenten välisiä otteluita. Henkilökunnallemme on myös tarjolla Hakan peleihin lippuja ja ne menevät aina kuumille kiville, Tehtiksen lehtereillä itsekin usein viihtyvä Ahonen kertoo.

Kiinnostus Hakaan ei ole vain Walkin oman henkilökunnan keskuudessa suurta.
– Asiakkaita kiinnostaa myös käydä peleissä. Näkemyksemme on, että Valkeakoski tunnetaan nimenomaan Hakasta ja asiakkaat usein kysyvät pääsevätkö samalla käymään pelissä.

Hakan VIP-palvelut ovat Suomen mittakaavassa huippuluokkaa ja Walki on käyttänyt palveluita hyväkseen asiakkaidensa kestitsemiseen.
– Vieraita on viety VIP-tiloihin, jos aikaa on riittänyt. Muuten olemme käyneet vain katsomassa peliä. Kokonaisuudessaan he ovat olleet tyytyväisiä tapahtumiin. Jos katsomot ovat hieman tyhjät, niin tunnelma ei välttämättä kohoa niin korkealla. Jos olisi vielä enemmän väkeä ja tulisi voittoja, niin se olisi entistä parempi.

Walkin mainos on menneinä vuosina koristanut isolla Hakan paidan etumusta ja Valkeakosken lippulaiva onkin yrityksen suurin tukikohde tällä hetkellä.
– Pääasiassa tuemme Hakaa, mutta olemme myös mukana junioritoiminnassa. Tulevana viikonloppuna järjestetään muun muassa Nappulaliigan Walki-cup Tehtiksellä. Saatamme tukea myös työntekijöidemme lapsia, jos he ovat yksilöurheilijoita, Ahonen valaisee.

Haka pelaa seuraavaksi sunnuntaina Pietarsaaressa FF Jaroa vastaan ja seuraava kotiottelu on torstaina 15.9., kun EIF saapuu Hakan vieraaksi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT