Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vuoden tärkeimmät pelit alkavat Pirkanmaan derbyllä

FC Hakan sijoitus 8.sijalla runkosarjassa merkitsi sitä, että joukkueen vuoden tärkeimmät pelit ovat edessä haastajasarjan otteluiden muodossa. On aika kokoontua jälleen yhteen ja Tehtiksen voimin kannustaa joukkue ansaitsemaan paikkansa liigassa ja vielä kohti eurolopputurnausta.

Heti ensimmäisenä kyseessä onkin yksi liigan kuumimmista ottelupareista, kun Veikkausliigakauden kolmas Pirkanmaan derby potkaistaan käyntiin ensi perjantaina 15.9. klo 18.00. On aika varmistaa, että Pirkanmaan herruus pysyy edelleen koskilaisten käsissä.

Derbykohtaamisille ominaisesti tämänkin kauden vastakkaiset ottelut ovat olleet tasaisia, tiukkoja ja täynnä tunnetta. Kesäkuinen ottelu Tehtiksellä päättyi 1-1 tasatulokseen, mutta viime kuussa Ratinassa Haka kairasi upean 1-2 voiton pirteän peliesityksen jälkeen. Kuten viime kohtaamisen aikaan, pisteet ovat myös nyt elintärkeitä molemmille joukkueille, jotka hakevat sarjapaikan varmistusta mahdollisimman pian. Haka lähtee otteluun neljän pisteen etumatkalla verrattaen vierasjoukkueeseen. 

Otteluisäntänä Kultajousi

Perjantain otteluisäntä Kultajousi tarjoaa koko perheelle ohjelmaa. Jo perinteeksi muodostunut Onnenpyörä on pelattavissa uusine yllätyspalkintoineen! Onnenpyörän löydät Paviljongin vierestä, vanhalta paikaltaan.

Kultajousi järjestää puoliajan Kultapotku -kilpailun, jossa otetaan mittaa tarkkuudesta jalkapallon kanssa. Voittajille on luvassa Kultajousen palkinnot. Kultajousi palkitsee myös FC Hakan pelaajista ottelun parhaan pelaajan.

Kultajousella on käynnissä kampanja, jolloin ostaessasi vähintään 50 euron edestä, olet oikeutettu 25 euron lahjaseteliin. Vilkaise Kultajousen valikoimaa liikkeissä tai netissä. FC Hakan kausikorttilaiset 2023 ovat oikeutettu -20% alennukseen normaalihintaisista tuotteista Kultajousen Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueiden liikkeissä kausikorttia näyttämällä.

Haastajasarjan otteluihin mahtava tarjous – alkaen 35 eurolla kaikkiin kolmeen otteluun!

Jatkosarjat ovat osa Veikkausliigan sarjajärjestelmää – kauden 2023 kausikortit ovat siis edelleen voimassa jokaisessa kolmessa kotiottelussa. Myös alle 17-vuotiaat ovat edelleen tervetulleita ilmaiseksi otteluihin. Koko perhe mukaan Tehtikselle!

Tarjolla on myös erityinen mahdollisuus! Kaikkiin kolmeen kotiotteluun oikeuttava lippupaketti on myynnissä hintaan 35€ (+palvelumaksu). Hinta on edullisempi, kuin normaalisti kaksi pääsylippua – tähän tarjoukseen kannattaa siis ehdottomasti tarttua! Lippupaketti myynnissä vain netissä tai Tiketin myyntipisteillä, mutta ei portilla.

Tämän lisäksi tarjolla on erinomaiseen hintaan aitiopaketit. Kasaa kaveriporukka tai tuo yrityksesi paikan päälle – hintaa aitiosta laadukkaineen palveluineen 1200€ (max 12 hlöä jolloin hinta 100€/per naama). Aitiopaketti sisältää ottelun pääsyn lisäksi mm. ruokailut, ruokajuomat, pääsyn aitioon ja FC Hakan fanituotteen. Tutustu tarkemmin täällä.

Elias Mastokangas jakaa nimikirjoituksia pelin jälkeen!

Kultajousi jakaa joka kotiottelussa parhaimman pelaajan palkinnon ja viime kerroilla valinta osunut Elias Mastokankaan nimiin – Veikkausliigan elokuun joukkueessa ollut Henkilöstöliigan kummipelaaja ”Masto” on jakamassa pelaajakortteihin nimikirjoituksia ja ottamassa yhteiskuvia muun joukkueen ohessa ottelun jälkeen, Kivikatsomon edustalla. Mastokankaan pelaajakortteja saatavilla rajattu erä!

Pre-match show virittää tunnelmaan, PAVILJONKI AUKI 21.30 ASTI!

Muistathan saapua ajoissa, jotta pääset nauttimaan pre-match show’sta, jossa FC Hakan mediavastaavan, juontaja Esa Herityn haastattelussa vaihtuvasti henkilöitä pelaajista taustoihin ja kannattajiin sekä mielenkiintoisia knoppitietoja esillä nostattamassa fiilistä aina kohti derbyn avauspotkua. Nauti ja nappaa katsomoon mukaan lämmin panini tai maukas pelimakkara!

Esan voimin pelin jälkeen Paviljongissa päästään nauttimaan myös jälkipeleistä, jossa tuoreeltaan haastattelussa valmennus ja kaksi ottelun avainpelaajaa. Tarjoilut jatkuvat poikkeuksellista myöhempään, klo 21.30 asti! Tervetuloa nauttimaan viikonlopun aloituksesta tunnelmalliseen Paviljonkiin!

FC Haka – Ilves, Tehtaan kenttä, pe 15.9. klo 18.00 (portit auki 16.30), liput Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT