Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Voitto kauden ennätysyleisön edessä olisi ”Mikkiksen” paras syntymäpäivälahja

Haka kohtaa sunnuntaina erittäin tärkeässä Ykkösen ottelussa AC Oulun. Voittamalla oululaiset Haka tarrautuisi todella vahvasti kiinni sarjapaikkaan ensi kauden Ykkösessä.

Mahdollisen voiton lisäksi ottelussa riittää muutakin juhlittavaa, sillä sunnuntaina on Hakan luottotoppari Mikko-Petteri ”Mikkis” Latosaaren 23-vuotissyntymäpäivä. Tavoitteena onkin järjestää Mikkikselle Suomen suurimmat 23-vuotisjuhlat.
Sunnuntain ottelu ei ole Mikkikselle kuitenkaan ensimmäinen synttäripeli.

– Ainakin kerran aiemmin on ollut peli syntymäpäivänä. Tuolloin kyseessä oli minun toinen poikien maaottelu Pohjois-Irlantia vastaan. Vuosi taisi olla 2008. Voitettiin ja tein maalin, joten siitä saa hyvän tavoitteen myös ensi sunnuntaille, Mikkis maalailee.

Haka on ottanut kahdesta edellisestä kotipelistään tärkeät kuusi pistettä. Ensin Tehtiksellä nöyrtyi KPV ja sen jälkeen tappion joutui kokemaan EIF. Voittojen myötä tunnelma Hakan kopissa on totta kai hyvä.

– Joukkue on hyvässä iskussa ja on hienoa päästä pelaamaan toinen kotipeli putkeen. Hieno syksyinen ilta on luvassa ja futis on aika mageeta iltavaloissa, Mikkis muistuttaa.

Hakan paras yleisömäärä kuluvalta kaudelta on toukokuun alusta. Tuolloin ottelua KPV:tä vastaan oli seuraamassa 2008 silmäparia. Nyt on tarkoitus pistää vieläkin paremmaksi. Latosaari toivottaakin kaikki tervetulleiksi syntymäpäiväkutsuilleen.

– Toivotan kaikki näin julkisesti viettämään minun synttäreitäni sunnuntaina Tehtikselle. Ikävä kyllä kahvia ja kakkua en pysty tarjoamaan, mutta huikean futiselämyksen kylläkin!

Sunnuntain juhlakalun lahjatoive on hyvin yksinkertainen.

– Voitto kauden ennätysyleisön edessä olisi ehdottomasti paras lahja.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT