Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Veikkausliigan loppuhuipennus käyntiin lauantaina

Veikkausliiga palaa maaottelutauon jälkeen tositoimiin ensi lauantaina 16.10.2021, jolloin FC Haka saa vieraakseen FC Lahden. Ottelu Tehtaankentällä alkaa kello 17.00.

Valkopaidat lähtevät jäljellä oleviin neljään otteluun hyvistä asetelmista. Yhdeksäntenä oleva Haka on pisteen IFK Mariehamnia edellä ja karsijan paikalla olevaan AC Ouluun on eroa jo kuusi pistettä maalisuhteen ollessa selvästi koskilaisten eduksi.

Hakan kausi ennen taukoa oli suorastaan huikea joukkueen ottaessa kolme voittoa ja yhden tasapelipisteen putkeen, pitäen maalinsa puhtaana kaikissa neljässä ottelussa.

Näistä neljästä kamppailusta kolme pelattiin Tehtaankentällä, missä yleisö on ollut isosti kotijoukkueen tukena. Samaa kannustusta löytyy toivon mukaan myös lauantaina, kun yksi kauden tärkeimmistä otteluista pyörähtää viideltä käyntiin. Mikäli sinulla ei vielä ole lippua, voit varata ja ostaa sen TÄÄLTÄ.

Iltavaloissa päättyvän ottelun jälkeen ei suinkaan kannata lähteä suoraan kotiin, vaan suunnata Tehtiksen Paviljonkiin, missä jälkipelien lisäksi vietetään perinteisiä Oktoberfestejä. Erikoisoluiden ja makkaroiden lisäksi tarjolla on live -musiikkia, mistä vastaa Club For Five:sta tuttu Juha Viitala.

Nähdään siis Tehtiksellä – Paviljonki avoinna kello 23.00 asti.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT