Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Varaa pääsysi Tehtikselle kaudelle 2023 superedulliseen hintaan!

FC Hakan lokakuun ajan käynnissä ollut kausikorttihaaste 2023 toteutui erittäin myönteisesti, kun varauksia tuli yli 2000 kappaletta. Seura päätti huikean varauslukeman ja kokonaisuudessaan upean kauden kunniaksi haasteen toteutumisesta ja kausikorttien myymistä 69 euron hinnalla päätettiin jatkaa aina jouluun saakka. Kausikortilla saa myös -20% alennuksen FC Hakan 2023 Europelien kotiottelulippuihin.

Nyt on hyvä aika varata itselleen pääsy Hakan Veikkausliigaotteluihin kaudelle 2023 superedullisesti. Voit varata omasi täältä.

Varattujen kausikorttien maksamisesta ja toimitusaikatauluista kerromme lähempänä heti Hakan nettisivuilla ja somekanavissa.

FC Hakan kotiotteluiden katsojamääräkeskiarvo kasvoi 2022 yli 50% ollen n. 1850 katsojaa per ottelu. Se kestää vertailun muihin Veikkausliigajoukkueisiin ja on isompi katsojamäärä kuin mm. Tampereen Ilveksellä. FC Haka suunnittelee jo hyvää vauhtia ottelutapahtumien kehittämistä mm. ravintola- ja kioskipalveluiden osalta sekä monesta muustakin näkökulmasta. Tapahtumista tullaan myös lähiviikkoina järjestämään asiakastyytyväisyyskysely. FC Hakan tavoite on jälleen kaudella 2023 olla askeleen parempi niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Seura kiittää kaikkia kannattajia ja yhteistyökumppaneita upeasta kaudesta 2022!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT