Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan valmennuskaksikko jatkaa myös ensi kaudella!

Tällä hetkellä Veikkausliigan kuntopuntarin kärjessä porskuttava FC Haka on kiinnittänyt huimaa jälkeä joukkueen peräsimessä tehneen valmennuskaksikkonsa. Teemu Tainio ja Ossi Virta ovat molemmat allekirjoittaneet seuran kanssa 1+1 -vuotiset jatkosopimukset.

– Seura, joukkue, valmennus kaikki menee oikeaan suuntaan. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja draivi päällä. Henkilökohtaisesti näen, että hommat on vielä vaiheessa. Pystytään ehdottomasti kehittyyn, kun päästään Ossin kanssa toista vuotta tekemään. Oikein tyytyväinen tähän pakettiin, Teemu Tainio valottaa henkilökohtaisia näkemyksiään jatkosopimukselle.

Myös Ossi Virta on Temen kanssa samoilla linjoilla.

– Mulla sama homma. Kun tähän seuraan tulin, niin valmennuksessa, pelaajistossa ja seurajohdossa oli halukkuus viedä toimintaa urheilullisesti ja taloudellisesti joka vuosi vähän eteenpäin ja nyt siitä on taas näyttöjä tältäkin vuodelta. Toki kautta on vielä paljon jäljellä, mutta oon viihtynyt tosi hyvin täällä Temen alaisuudessa töitä tehdessä.

Paitsi valmentajat, myös seurajohto on luonnollisesti tyytyväinen parivaljakon jatkosopimuksiin.

– Valmennuksen osalta meille on tärkeää se jatkuvuus. Meillä on tiettyjä pysyviä osia ja mennään suunnitelmallisesti eteenpäin, ei poukkoilla laidasta laitaan, Olli Huttunen taustoittaa.

– Teme on ollut jo useamman vuoden päävalmentajana, mutta edelleenkin valmentajan uransa alkupäässä ja hänen ympärillään se valmennus on vaihtunut aika tiiviisti ja hän on koko ajan saanut uutta oppia myös ympäriltään. Sillä tavalla naama ei ole kulunut, kun myös joukkue on jonkin verran vuosittain vaihtunut.

– Nähtiin, että Temellä on edelleen ehdottomasti annettavaa joukkueelle. Ja se mikä tärkeätä on, niin tämä valmennusryhmä on ollut vuoden yhdessä, eli vasta ensi vuosi on heillä sellainen tehokas vuosi.

– Varmasti jatkossa saadaan valmennukselta ja valmennus saa itseltään vielä enemmän irti ja tähän me uskotaan. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä joukkueen suorituksiin ja ollaan menty taas eteenpäin entisistä vuosista, mikä on ollut meillä tavoitteena ja uskotaan, että suunta jatkuu tämän valmennuksen alaisuudessa, Huttunen uskoo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT