Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kiilto-jalkapallokoulu Lempäälässä, Pälkäneellä ja Valkeakoskella

Kiilto ja FC Haka järjestävät jo jalkapalloa harrastaville 11-14-vuotiaille nuorille Kiilto-jalkapallokoulun touko-kesäkuussa Lempäälässä, Pälkäneellä ja Valkeakoskella.

Jalkapallokoulu pidetään tiistaina 26.5.2015 kello 17-19 Lempäälän Sääksjärven kentällä, tiistaina 26.5.2015 kello 17-19 Pälkäneen Yhteiskoulun jalkapallokentällä ja maanantaina 1.6.2015 kello 17-19 Valkeakosken Tehtaan kentällä.

Koulussa Hakan edustusjoukkueen valmentajat ja pelaajat opettavat muun muassa puolustus- ja hyökkäyspelin saloja, hiovat tekniikkataitoja, käyvät läpi maalivahtipeliä sekä kertovat myös levon ja oikeanlaisen ravinnon merkityksestä. Kiilto-jalkapallokoulun osallistujat kutsutaan myös keskiviikkona 17.6. pelattavaan Ykkösen huippukamppailuun Haka-VIFK Vaasasta. Ottelun puoliajalla jokaiselle osallistujalle jaetaan jalkapallokoulusta diplomit.

Ilmoittautuminen jalkapallokouluun Hakan toimistolle Lempäälän ja Pälkäneen osalta 25.5. mennessä ja Valkeakosken osalta 29.5. mennessä. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä, joten kannattaa pitää kiirettä!

IlmoittautuminenFC Hakan toimistolle sähköpostitse toimisto@fchaka.fi

ILMOITA :
Osallistujan nimi, syntymävuosi ja asuinkunta
Osallistujan kotiseura
Vanhemman nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
Vanhemman lupa lapsen kuvaamiseen ja kuvan julkaisemiseen sanomalehdessä sekä Kiillon ja Hakan kotisivuilla

Tervetuloa mukaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT