Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Muinonen: ”Meitä ei pysäytä enää mikään”

Hakan paidassa vahvasti viime aikoina esiintynyt Eetu Muinonen oli yksi Hakan onnistujista lauantaina Vuosaaressa, kun hän iski kauden toisen maalinsa.

Muinosen vastuu on kasvanut kauden edetessä ja peliaika maistuu näppärälle keskikenttäpelaajalle.

– Ainahan sitä haluaa pelata mahdollisimman paljon. Meillä on tapahtunut vähän muutoksia kauden mittaan ja se sopii ainakin itselle.

Haka on vahvassa myötätuulessa, sillä alla on yhdeksän tappiotonta ottelua putkeen ja Haka on sarjassa piikkipaikalla. Muinosen mukaan joukkueesta huokuu hyvä tunnelma.

– Meillä on tosi hyvä meininki tällä hetkellä ja tuntuu siltä, että meitä ei pysäytä enää mikään. Taistelemme tosissamme noususta ja se on meillä selkeä tavoite.

Nousujuhlat ovat Muinoselle tuttuja, sillä hän oli viime kaudella nostamassa Rovaniemen Palloseuraa takaisin pääsarjakartalle.

– Tässä on paljon samoja elementtejä ja jos jatkamme samaan malliin, niin kyllä se nousu tulee.

Hakan vahvan vireen salaisuudeksi Muinonen nostaa kivenkovan puolustuksen, sillä Hakan päässä verkko on heilunut selvästi vähiten tällä kaudella.

 – Meille on tehty tosi vähän maaleja ja se on ollut meidän selkeä vahvuus tällä kaudella. Viikinkejä vastaan tuli tehtyä kolme maalia ja se on ollut vähän se heikompi osa-alue meille, Muinonen analysoi. 

Seuraavaksi Hakan vahvan vireen tulee testaamaan AC Oulu keskiviikkona. Ottelu Tehtaan kentällä alkaa kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT