Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

VPS rokotti Hakaa

Haka haki lauantaina pelituntumaa liigajoukkuetta vastaan, kun koskilaiset poikkesivat VPS:n vieraana Vaasassa. Kotijoukkue oli Botniahallin viereisellä tekonurmella vahvempi ja voitti pelin 3-0 (2-0).

– Vastustaja oli kovempi ryhmä kuin mitä vastaan olemme tähän mennessä pelanneet. Teimme muutaman alkeellisen virheen ja niistä on jatkossa päästävä eroon, Hakan päävalmentaja Harri Kampman sanoi.

Ex-Haka Sebastian Strandvall iski ottelun alkutahdit vapaapotkusta. Myös VPS:n toisessa maalissa Strandvall oli mukana annettuaan Oluwatomiwo Ameobille vapauttavan syötön. Loppulukemat viimeisteli toisella puoliajalla rangaistuspilkulta Jarno Parikka.

– Oli meilläkin omat paikkamme, mutta ei vain mennyt sisään. Tämä peli toimi hyvänä oppituntina, Kampman huomautti.

Hakan kokoonpanossa esiintyi testipelaajana Eetu Muinonen.

– Eetu pelasi ihan hyvin niin kauan kuin jaksoi. Häntä seurataan vielä ensi viikko ja mietitään sitten päätöksiä jatkon suhteen, Kampman totesi.

Seuraavan harjoitusottelunsa Haka pelaa ensi torstaina Saharan tekonurmella Kuopion Palloseuraa vastaan. Ottelu alkaa kello 14.

Hakan kokoonpano Vaasassa: Saku Pesonen, Topi Järvi (46. Dema), Sami Sanevuori, Juuso Salonen, Olukorede Ayiegbusi, Venance Zézé (15. Juha Pirinen), Eetu Muinonen (79. Mika Jussila), Sakari Saarinen, Tomi Petrescu, Jussi Aalto, Lasse Linjala (55. Sasha Popovitch).

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT