Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Uusi toimistopäällikkö Johanna Koskinen hyppäsi liikkuvaan junaan

FC Hakan toimistopäällikkö vaihtui juuri kauden kynnyksellä ja toimiston uusi vahvistus, Johanna Koskinen, pääsikin heti ensimmäisellä työviikollaan tositoimiin, sillä Veikkausliigakauden avaus oli vain muutamien päivien päässä.

– Ensimmäiset viikot ovat olleet kiireisiä kauden aloituksen ja uusien työtehtävien opettelun parissa. Kuitenkin koko ajan on ollut hyvä tekemisen meininki ja tämän pohjalta odotankin innolla tulevaa, Koskinen kertoo.

– Totta kai tilanne oli haastava, kun tulin uutena tiimiin juuri kauden aloituksen ollessa käsillä. Kuitenkin vahvan tiimin tukemana saimme asiat järjestettyä ja näiden oppien kanssa on hyvä mennä kohti seuraavia otteluita.

Keski-Suomesta, Saarijärveltä kotoisin oleva Koskinen muutti Valkeakoskelle noin viisi vuotta sitten ja heti muutettuaan FC Haka vei mennessään.

– Muutimme Valkeakoskelle vuonna 2019. Heti tuolloin ihastuin siihen, mitä Haka merkitsee täällä. On ollut ihanaa nähdä, miten Haka yhdistää ihmisiä ja luo yhteisöllisyyttä. Tunnelma Tehtiksen otteluissa on ollut mahtava!

Liiketalouden tradenomi on työskennellyt asiakaspalvelussa kassa- ja myyntityössä kymmenisen vuotta. Kun paikka Hakan toimistolla tänä keväänä aukesi, oli seuraavan askeleen suunta selvillä saman tien.

– Kiinnostuin työn monipuolisuudesta. Olen jo pitkään haaveillut toimistotyöstä, jossa asiakaspalvelu on myös tärkeässä roolissa. Myös FC Haka työnantajana vaikutti erittäin kiinnostavalta, hän kertoo.

Nyt jo kuukauden verran toimistolla viettänyt Johanna on päässyt hyvin sisään seuraan ja on innoissaan siitä, että saa toimia näin mahtavassa ympäristössä. Kiitokset lähtevät myös seuran kannattajille.

– On mahtavaa olla osa upeaa Haka-yhteisöä!

– Kiitos kaikille, että olette ottaneet minut hyvin vastaan. Nähdään Tehtiksellä!

Kuva: FC Haka / Kati Ojala

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT