Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

U18-poikien Baltic Cup Valkeakoskella kesäkuussa

Alle 18-vuotiaiden (1.1.1999) poikien perinteinen Baltic Cup pelataan tänä vuonna Suomessa ja turnausta kesäkuun alussa isännöi Valkeakoski paikallisena järjestäjänä FC Haka.

Kesän 2017 Baltic Cup on osa Suomen valmistautumista kesällä 2018 kotimaassa pelattavaan U19-ikäluokan EM-lopputurnaukseen. Turnaukseen osallistuvat Suomen lisäksi kaikki Baltian maat ja jokainen maa kohtaa toisensa kertaalleen.

Baltic Cupin ottelupäivät ovat 7., 8. ja 10. kesäkuuta ja päätöspäivän toista ottelua lukuun ottamatta kaikki ottelut pelataan Valkeakosken Tehtaan kentällä. Tarkempi turnausohjelma vahvistuu myöhemmin.

– Valkeakoskella on jälleen kerran odotettavissa kansainvälisiä maaotteluita. Tämä on osoitus siitä, että Valkeakoskella on loistavat olosuhteet sekä osaava organisaatio. Suomen U18-ikäluokan jalkapallomaajoukkue saa vieraakseen Viron, Latvian sekä Liettuan maajoukkueet, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

– Saamme nähdä, kuinka nuoret suomalaiset lahjakkuudet pärjäävät kansainvälisissä kamppailuissa. Odotettavissa on mielenkiintoisia ja kiihkeitä otteluita turnausvoitosta.

Turnausta odotetaan jo innolla Valkeakoskella.

– FC Haka, turnausisäntä Hotelli Waltikka sekä urheilukaupunkina tunnettu Valkeakosken kaupunki ovat ylpeitä saadessaan isännöidä tätä kovatasoista turnausta. Olemme varmoja, että joukkueet sekä yleisö tulevat viihtymään tässä turnauksessa, Huttunen sanoo.

Lähde: Palloliiton verkkosivut

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT