Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tulikuuma derby viikon päästä – varmista pääsysi ajoissa!

Viikon päästä maanantaina 15.7. meillä on käsillä herkullinen Pirkanmaan derby! Asetelmat otteluun lähdettäessä ovat mielenkiintoisimmat moneen vuoteen, sillä FC Haka ja Ilves ovat molemmat hienosti mukana taistelussa sarjan kärkisijoista. Viikonloppuna molemmilla joukkueilla allaan voitot – Ilves kukisti näyttävästi HJK:n ja Haka IFK Mariehamnin. Tulikuuma ottelu kiinnostaa ja ennakkolipunmyynti on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Varaa paikkasi ajoissa Tiketistä!

juhlaottelussa VOitolla Ilveksen ohi sarjataulukossa!

Sarjataulukon tilanne on tiukka: Haka on vain kahden pisteen päässä Ilveksestä, ja koskilaisilla myös yksi peli vähemmän pelattuna.

Ottelu on myös samalla FC Hakan 90 -vuotisjuhlaottelu, missä ohjelmaa riittää jo hyvissä ajoin ennen ottelua ja jatkuu ottelun jälkeen.

Päivän aloittaa yhteistyössä Valkeakosken kaupungin kanssa järjestettävät otteluetkot Lepänkorvan puistossa kello 15.00-17.00, missä muun muassa Simon Llewellyn jalkapallosirkus, kilpailuja junnuille ja lapsille sekä arvontaa!

Tehtaan kentällä juhlallisuuksia ja pelailuja kilpailuineen riittää koko perheen nautittavaksi. Ohjelmaa riittää aina Paviljongin Jälkipeleille asti, jossa livemusiikki raikaa. Paviljonki on auki kello 23 saakka!

Näistä juhlista et halua jäädä paitsi.

Lisää infoa maanantain huipputapahtumasta tulossa pian! Nyt jos koskaan on aika kannustaa joukkue voittoon sekä tietysti juhlistaa 90-vuotiasta Hakaa kauden jännittävimmässä kotiottelussa. Tehdään tästä unohtumaton kokemus – nähdään siis Tehtiksellä!

Osta liput: tiketti.fi/fchaka

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT