Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tule perjantaina osaksi vastuullista Tehtistä!

Viime viikon lauantaina potkaistiin käyntiin Veikkausliigakausi 2024 kotona Tehtaan kentällä. Jo ylihuomenna pe 12.4. pääsemme kokoontumaan uudestaan Tehtikselle. FC Haka lähtee hakemaan kauden avausvoittoaan ja jatkamaan siitä, mihin Vaasan Palloseuraa vastaan jäi pirteällä toisella puoliajalla.

Jo totuttuun tapaan Tehtaan kentältä löytyy tapahtumaa kentällä sekä sen ulkopuolella. Otteluisäntä Hyötykeräyksen kanssa Hakan juhlavuonna käynnistetty yhteistyö tuo vastuullisuuden teemaa esiin Tehtaan kentällä.

FC Haka – EIF perjantaina 12.4. klo 18.00, otteluisäntänä Hyötykeräys!

Vastuullisuus esillä perjantaina, Ryan Mahuta tavattavissa!

FC Haka on päättänyt juhlavuonna ottaa kantaa kentän ulkopuolella tapahtuviin asioihin positiivisella otteella. Ensimmäisessä kotiottelussa VPS:aa vastaan Tehtis julistettiin kiusaamisvapaaksi linnakkeeksi ja perjantain otteluisäntä Hyötykeräys tuo tärkeitä kiertotalouden periaatteita ja toimenpiteitä näkyväksi Tehtaan kentälle.

Hyötykeräys on tuonut Tehtaan kentälle uusia lajitteluastioita, jotka erottuvat hienosti Tehtaan kentän ympäristössä.

Perjantain ottelussa Hyötykeräys tuo pisteen Päätykatsomon takana sijaitsevalle nurmialueelle. Hyötykeräyksen tapahtumapisteellä voi perheen pienimmätkin tutustua lajitteluajoneuvoon ja tavata samalla FC Hakan edustusjoukkueen Ryan Mahutan! Ryan toimii uuden juniorikatsomon pelaajakummina yhdessä Nikolas Talon ja Juho Kilon kanssa. Hyötykeräyksen piste sijaitsee juniorikatsomon sisäänpääsyn lähellä, jonne kaikki lapset, nuoret ja juniorit voivat pisteeltä kätevästi siirtyä kannattamaan hyvällä fiiliksellä.

Hyötykeräyksen tapahtumapisteellä on käynnissä myös kilpailua sekä puoliajalla nähdään myös Hyötykeräyksen puoliaikakilpailu.

Kiertotalouden tärkeää teemaa on myös esillä fanituotevalikoimassa – Puukatsomon läheisellä fanituotepisteellä on myynnissä myös ’Klaimetin collegehuppareita ja -housuja tarjoushintaan! Tyylikäs, lämpenevään kevääseen täydellinen collegeasu on valmistettu 100 % tekstiili- ja muovijätteestä. Myös verkkokaupasta saatavassa ´Klaimet x FC Haka – mallistossa yhdistyy mukavuus ja ekologisuus – collegeasu on ihanan pehmeä päällä!

Paviljongin jälkipeleillä kuulet tuoreimmat kommentit pelistä

Paviljongin jälkipelit alkavat heti ottelun päätyttyä, jossa tuoreeltaan haastattelussa valmennus ja pelaajia. Samalla voi nauttia esimerkiksi herkullista Hakan 90. juhlavuoden olutta tai haukata suolaista purtavaa. Tervetuloa nauttimaan viikonlopun aloituksesta tunnelmalliseen Paviljonkiin!

FC Haka – EIF, Tehtaan kenttä, pe 12.4. klo 18.00 (portit auki 16.00), liput Tiketistä.

Tervetuloa Tehtikselle -info 2024 mm. saapumisohjeineen täällä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT