Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

TPV löi Hakan 1-0

Hakan avasi vuoden 2019 harjoituspelit TPV:ta vastaan. Tuloksena Tampereen Pirkkahallissa oli 0-1 -tappio niin ikään ensi kesänä Ykköstä pelaavaa TPV:ta vastaan.

Haka oli ottelussa lievästi niskan päällä, mutta viime kädessä maalipuut pelastivat TPV:n. Ottelun ainoa osuma tuli 57. minuutilla, kun TPV:n Eetu Kolu laukoi upean osuman Joonas Immosen selän taakse.

– Vähän tuntui siltä, että 90 minuuttia oli tässä kohtaa vuotta muutamalle pelaajalle vähän liikaa. Meillä oli mukana vain neljä vaihtomiestä ja kun kaksi pelaajaa loukkaantui niin emme saaneet kunnolla vaihtoja tehtyä, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio murehti.

Edestakaisia vaihtoja pelissä käyttäneellä Hakalla on takana vasta neljä harjoituspäivää tämän vuoden puolella.

– Kyllä siinä pelissä jotain niitä juttuja näkyi, joita olemme harjoitelleet. Mutta on tässä paljon vielä tekemistä kaikilla osa-alueilla, Tainio muistutti.

Hakan seuraava harjoitusottelu on tulevana perjantaina Espoossa Honkaa vastaan

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen, Henri Malundama, Ville Starck, Niklas Friberg, Jami Kyöstilä (46. Severi Keskitalo), Joona Tapani (46. Salomo Ojala (60. Akseli Lehtojuuri)), Jacob Bushue (var.) (56. Joona Kari), Antto Hilska, Anton Popovitch, Erkka Helminen, Antti Ulmanen.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT