Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttihaasteessa meni upeat 1525 korttia

FC Hakan kausikortteja varattiin loppuvuoden kausikorttihaasteen myötä upeat 1525 kappaletta.

Hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin yli 70 korttia, jotka vastaavat noin 1000 ottelulippua. Liput jaetaan Hope ry:lle, Sääksmäen seurakunnalle ja Valkeakosken kaupungin nuorisotoimelle.

– Kausikorttikampanja onnistui hienosti, olemme todella tyytyväisiä. Saimme paljon uusia kausikortin hankkijoita ja myös hyväntekeväisyyteen hankittujen korttien määrä yllätti positiivisesti, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen iloitsee.

Kaikille 58 euron kortin tilanneille on lähetetty lasku sähköpostitse tai otettu yhteyttä puhelimitse. Mikäli et ole laskua saanut tai maksamisessa on jotain epäselvää, ota yhteys toimisto@fchaka.fi

Kortit postitetaan talven aikana, kaikki tulevat saamaan korttinsa hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Jos olet valinnut noudon toimistolta, ilmoitamme kun kortit ovat valmiina noudettaviksi.
Istumapaikkavarauksia otetaan vastaan toimisto@fchaka.fi

Kortteja voi varata 28.2. asti hintaan 85€/kpl netistä www.fchaka.fi/kausikorttihaaste

Jos haluat lahjoittaa kausikortin hyväntekeväisyyteen niin hinta on edelleen 58€ näille korteille. Lahjoitus tapahtuu saman lomakkeen kautta kun valitset toimitusosoitteeksi HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN. Muista kirjoittaa varaukseen oma sähköpostiosoitteesi laskutusta varten.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT