Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

TPS kaatoi tehottoman Hakan

Haka teki sunnuntaina turhan reissun Turkuun, kun TPS oli parempi numeroin 2-0 (1-0).

Jani Virtanen vei TPS:n johtoon, kun ottelua oli pelattu vain kuusi minuuttia.

– Maali oli loisteliaasti tehty, mutta kyllä siinä oli meiltä aivan selvä merkkausvirhe, Hakan päävalmentaja Kari Martonen totesi.

Kokenut kärkimies Mikko Hyyrynen ratkaisi kamppailun 69. minuutin kohdalla sivurajaheiton jälkitilanteesta.

– Siinäkin meillä oli junnupelin puolustamista, Martonen harmitteli.

Kahden maalin tappiosta huolimatta Haka ei ollut pelissä vastaantulijan roolissa. Saumoja osumiin oli lukuisia etenkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta TPS:n maalivahti Oskari Forsman pelasi hienon ottelun. Hakan paras maalipaikka ottelussa oli MacPherlin Dudulla, mutta Dudun yritys kilpistyi ylärimaan.

– Ensimmäisellä puoliajalla oli ainakin kolme aivan selvää maalipaikkaa, mutta nyt emme vain onnistuneet, Martonen manaili.

– Pelillinen ilmeemme oli parempi kuin viikolla KTP:ta vastaan, mutta molempien maalien edessä pelaaminen oli heikkoa. Eväät oli kyllä napata tästä pelistä pisteitä, Martonen sanoi.

Myös Hakan seuraava ottelu on vieraskentällä. Tulevana sunnuntaina Porin stadionilla on vastassa Ykkösen jumbojoukkue FC Jazz. Kotikentällään Haka pelaa jälleen lauantaina 3. syyskuuta. Tehtaan kentälle saapuu tuolloin vieraaksi KPV.

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen, Jaakko Rantanen (var.) (78. Tuomas Lähdesmäki), Mikko-Petteri Latosaari, Etchu Tabe, Aapo Mäenpää, Jesse Sarajärvi (68. Joni Mäkelä), Niilo Mäenpää, Anton Popovitch (78. Jarno Mattila), Emenike Mbachu, Elias Ahde, MacPhrelin Dudu.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT