Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Topi Järvi yllättyi Chopeen maljasta

Hakan hyökkäyksen monitoimimies Topi Järvi voitti kauden 2016 päätteeksi kannattajien vuoden pelaaja –äänestyksen ennen Mikko-Petteri Latosaarta ja Emenike Mbachua. Yhdettätoista kertaa järjestetty äänestys oli historiansa tiukoin ja Topin voitto ratkesi vasta puolisen tuntia ennen äänestysajan päättymistä.

Haka aloitti kauden 2016 mallikkaasti, mutta valahti lopulta putoamistaistoon, jonka joukkue selvitti kuitenkin kunnialla ja varmisti paikkansa kauden 2017 Ykkösessä menneen kauden toiseksi viimeisellä kierroksella.

– Alkukauden hyvät otteet lupailivat paljon, mutta pettymyshän kausi lopulta oli. Muutama hyvä peli oli siellä täällä, mutta hyvää peliä seurasi liian usein muutama huonompi peli, Järvi analysoi jälkikäteen.
Henkilökohtaisella tasolla Järven kausi oli rikkonainen ja piti sisällään lyhyen lainakomennuksen myös viime kauden seuraan, eli Joutsenon Kultsuun, joka päättyi kuitenkin kutsuun takaisin Hakan riveihin sen jälkeen, kun Asko Jussila ja Olli Huttunen korvasivat Kari Martosen ja Jussi Lempisen Hakan valmennuksessa.

– Omalta osaltani kausi oli todella rikkonainen ja se verotti omaa pelaamistani paljon. Sen vuoksi myös Chopeen malja oli todella iloinen yllätys!

Haka kiinnitti kauden 2017 päävalmentajaksi vanhan tutun, eli Keith Armstrongin. Yhteistyötä ”Keken” kanssa Järvi odottaa jo innolla. Päällimmäinen tunne tulevaa kautta ajateltaessa on kuitenkin se, että parempaan pitää pystyä.

– Paljon parannettavaa jäi kyllä menneestä kaudesta, vaikka siellä muutama onnistuminenkin oli, kuten vaikkapa Cup-matsi RoPSia vastaan.

Järvi kärsi kauden aikana erinäisistä kolhuista. Kauden avausottelussa Lempäälän Kisassa futisoppinsa saaneen pelimiehen pää kolahti taklaustilanteessa kenttään niin kovaa, että se tiesi useamman ottelun huilia aivotärähdyksen jälkeen. Myös polvi prakasi kauden kuluessa ja sitä hiotaan täyteen kuntoon vielä tovi.

– Polven kuntoutus on vielä kesken, mutta kyllä se hyvällä mallilla alkaa jo olla. Toivottavasti pääsen täysillä mukaan treeneihin heti vuoden alusta.

Joulun lähestyessä pitää aloittaa totta kai myös joululahjojen miettiminen. Niille, joilla lahjat ovat vielä hankkimatta, Järvellä on yksi hyvä vihje.

– Tilatkaa Hakan kausikortti ennen jouluaattoa, niin saatte Hakan tyylikkään kaulahuivin kaupan päälle.
Omia lahjatoiveitaan Järvi ei vielä ehtinyt listaamaan, mutta pienen pohdinnan jälkeen joulun ykköstoivelahja löytyy.

– Jos pukki toisi vaikka kypärän ja polvituen, niin pysyisi kundi kasassa koko kauden. Viime kaudella noille olisi ollut jo käyttöä, Järvi hekottelee lopuksi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT