Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Toinen odotettu jatkosopimus allekirjoitettu – Logan Rogerson jatkaa Hakassa!

Tällä viikolla julkaistiin jo odotettu jatkosopimus Stavros Zarokostasin kanssa ja nyt seuraa toinen odotettu jatkosopimus, sillä eilisessä VPS -ottelussa loistanut Logan Rogerson ja FC Haka ovat allekirjoittaneet sopimuksessa olleen yhden vuoden option, mikä pitää 24 -vuotiaan uusiseelantilaisen Valkeakoskella myös kauden 2023.

Päävalmentaja Teemu Tainio on luonnollisesti pistänyt merkille hyvät otteet tällä kaudella, mutta uskoo miehestä olevan vieläkin enemmän iloa tulevalla kaudella.

– Loganin kausihan on ollut mahtava! On ollut upeaa seurata hänen kehittymistä ja uskotaan, että vielä pystymme ottamaan yhdessä isoja askelia eteenpäin.

– Todella iloisia ollaan Loganin jatkosta ja hänen uskomaton työmäärä päivästä toiseen on hyvä esimerkki muille pelaajille.

Myös Rogerson itse allekirjoittaa kauden olleen onnistunut niin joukkueelta, kuin henkilökohtaisestikin ja siksikin jatko Valkeakoskella on positiivinen jatkumo.

– Olen erittäin iloinen ja innoissani pysyessäni Hakassa vielä ylimääräisen kauden. Tämä on ollut hyvä vuosi minulle henkilökohtaisesti ja joukkueelle myös, joten toivottavasti voimme jatkaa samaa ensi vuonna, hyökkääjä iloitsee.

– Olen nauttinut ajastani täällä kentällä ja sen ulkopuolella, erityisesti loistavien joukkuekavereideni kanssa.

– Yksi parhaista asioista Hakassa ja Valkeakoskessa on fanien tuki ja se yhteenkuuluvuus, jonka saan täältä.

Logan Rogerson oli lähes pitelemätön oikealla laidallaan keskiviikon Eurokarsinnassa, mutta vaikka joukkueen esitys myös kokonaisuutena oli tyrmäävä, niin peli ei hänen mielestään ole vielä ohitse.

– Uskon, että pelistä tulee vaikea. Olemme 3-0 -johtoasemassa, mutta jalkapallossa voi tapahtua mitä tahansa. Joten odotan VPS:n tulevan kovaa meitä vastaan.

Ratkaiseva finaali Vaasan Palloseuraa vastaan pelataan sunnuntaina 30.10.2022 kello 15.00 Tehtaan kentällä.
Ottelun liput maksavat vain 10 € ja otteluun pääsee myös tämän kauden kausikortilla, sekä alle 17 -vuotiaat ilmaiseksi.

Muista myös ensi kauden kausikorttihaaste, mihin voit osallistua täällä.

Hakan sopimuspelaajat kaudelle 2023:
Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine, Vigori Gbe, Stavros Zarokostas ja Logan Rogerson.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT