Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tervetuloa Tehtikselle – kauden kotiavaus vihdoin perjantaina!

Tervetuloa Tehtikselle!

Veikkausliigakausi 2023 käynnistyy vihdoin myös Tehtaan kentällä. Kova odotus on ohi, kun perjantaina 14.4. kauden kotiavausottelu FC Haka – AC Oulu pyörähtää käyntiin klo 18.00. Paikalle kannattaa kuitenkin saapua jo hyvissä ajoin nostattamaan fiilistä. Portit aukeavat jo klo 16:30.

Tässä oleelliset tiedot liittyen kausikortteihin, lipunmyyntiin ja palveluihin Tehtiksellä.

Mikäli et vielä ole hankkinut pääsylippuja perjantain kauden aloitukseen Tehtaan kentälle, voit ostaa ne tiketti.fi/fchaka. Tiketin kautta voi edelleen ostaa myös kausikortin kaudelle 2023. Kausikorttilaisen ei tarvitse varata lippua ennakkoon, vaan sisään pääsee pelkästään kausikorttia (mobiili- ja muovikortti) näyttämällä.

Onko kausikorttisi vielä noutamatta? Kausikortit ovat noudettavissa FC Hakan toimistolta Tehtaan kentältä arkisin 10-15 (huom. tiistaina 11.4. klo 17.30 asti).

Tulemme myös järjestämään ensimmäisessä kotiottelussa 14.4. kausikorttien noutopisteen. Noutopiste sijaitsee NIEMENTIEN PORTIN LÄHEISYYDESSÄ, eli Tehtaankadun portilta ei ole kausikorttien noutomahdollisuutta. Kausikorttien noutopiste on pelipäivänä 14.4. avoinna klo 16.30-18.00.

HUOM: Huomioithan parkkeerauksessa, että Niementien parkkialueella on poikkeuksellisesti vähemmän pysäköintitilaa.

Lipunmyynti

Kaudella 2023 otteluiden lipunmyynti tapahtuu Tiketin kautta osoitteessa tiketti.fi/fchaka. Ennakkolippu Tiketistä on edullisempi pääsysi Hakan kotiotteluun. Lippuja on myynnissä myös Tehtaan kentän porteilla.

Lippujen hinnat 2023 ennakkoon Tiketissä:

 • Normaali lippu 22,50€ (sisältää palvelumaksun 2,50€)
  • 22,50€ hinta voimassa 1,5h ennen ottelun alkua, jonka jälkeen voimassa porttimyyntihinnat
 • Opiskelijat ja eläkeläiset 11,50€ (sisältää palvelumaksun 1,50€)
  • Huom: eläkeläis- tai opiskelijakortti todistettava
 • 0-16v. ilmaiseksi
  • ikä todennettava pyydettäessä
 • Vain ennakkomyynnissä: Perhelippu 35€ (sisältää palvelumaksun 2,50€), 2 aikuista ja alle 17v. lapset

Toimitustavoista ja -maksuista löytyy tietoa Tiketin sivuilta www.tiketti.fi/info.

Portilla:

 • Normaali lippu 25€
 • Opiskelija/Eläkeläinen 12€
Istumapaikat

Istumapaikat Tehtaan kentällä ovat numeroimattomia, pois lukien koko kauden pysyvät kausikorttilaisten istumapaikkavaraukset. Varatut istumapaikat on merkitty selkeästi Varattu-merkinnällä.

Palvelut Tehtaan Kentällä

Heti saapuessasi Tehtaan kentälle voit ostaa lipunmyynnistä kahvi- ja makkaralipukkeita, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä ilman kioskilla jonottamista. Lipukkeita on myynnissä myös kioskeilla. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa kauden 2023 otteluissa ja voit ostaa vaikka koko kesän lipukkeet yhdellä kerralla.

Olemme myös lisänneet kaudelle 2023 uuden makkarapisteen Puukatsomon ensimmäisen sisäänkäynnin läheisyyteen. Uudesta grillistä saat puoliaikamakkarat lipukkeella, kortilla tai käteisellä. Uuden grillipisteen yhteydessä on myynnissä uutuutena myös Mr. Paninin maukkaita tuotteita, joissa on huomioitu myös kasvisvaihtoehto.

HUOM: Kivikatsomon kioski palvelee ensimmäisessä pelissä sisällä Paviljongissa.

Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät Puukatsomosta.

Juniorikatsomo

Tehtaan kentän Kivikatsomon tehtaan puoleiseen päätyyn, N-katsomolohkon alariveille, on muodostettu erityinen juniorikatsomo. Erityisesti nuoremmille kannattajille on nyt varattu oma katsomoalue, johon kokoontua kannattamaan omaa joukkuetta. Erityisesti katsomoon toivotetaan tervetulleiksi juniorikatsojat, mutta myös huoltajat/aikuiset ovat katsomoon tervetulleita. Juniorikatsomossa on sallittua käyttää kannattamiseen ennakkoon valmisteltuja kannatuslakanoita. Myös seura- / kannatusvaatteisiin pukeutuminen on suositeltavaa. Juniorikatsomossa ja sen läheisyydessä pyritään kiinnittämään huomiota sopivaan kielenkäyttöön ja esimerkilliseen käyttäytymiseen ottelutapahtumassa. Pääteemoja Juniorikatsomossa ovat positiivinen kannustus ja yhteinen huippuottelukokemus.

Tervetuloa Tehtaan kentälle!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT