Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tervetuloa FC Hakan otteluihin Tehtaan kentälle – muutamia huomioitavia asioita

Ottelutapahtumat pääsevät Tehtaan kentällä täyteen vauhtiin pienen odottelun jälkeen jälleen 10.6. alkaen. Lipunmyyntiin ja -varaukseen on otettu käyttöön uusi Liveto-järjestelmä, joka on jo osoittautunut varsin toimivaksi. Otteluihin saapumiseen ja mm. lipuntarkastukseen liittyen on hyvä huomioida joitakin asioita jo ennakkoon:

 • Saavu hyvissä ajoin ja valmistaudu sekä turvatarkastukseen, lipuntarkastukseen että tarvittaessa kausikortin tarkistukseen alueen portilla. Lipusta löydät sekä suositellun saapumisaikaikkuna että ohjeen kummalta portilta lipullasi pääsee sisään. 
   
 • Kutsuvieraille ja VIP-vieraille on porteilla merkitty lippujen noutopiste. 
   
 • Alueelle ei saa tuoda teräaseita, ilotulitteita, juomapulloja/-tölkkejä, sateenvarjoja eikä mitään vaarallisia aineita tai esineitä.  
   
 • Järjestyksenvalvojien tehtävänä jalkapallo-ottelussa on ylläpitää viihtyisyyttä, järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee toimia hyvässä yhteistyössä järjestyksenvalvojien ja muun tapahtumahenkilöstön kanssa. 
   
 • Tapahtumahenkilöstön tunnistat mustista tai valkoisista ”Hakan porukkaa” -liiveistä ja järjestyksenvalvojat keltaisista huomioliiveistä. Kysy rohkeasti tapahtumahenkilöstön apua tai ohjeistusta, mikäli jokin asia askarruttaa.

Tapahtuman kioski- ja ravintolamyyntiä on järjestelty uudelleen ja myyntipisteitä on lisätty sujuvuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Uudet järjestelyt vaativat aluksi kaikilta totuttelua, mutta hyvä ja kaikkia miellyttävä tapahtuma saadaan aikaiseksi niin yleisön kuin tapahtumahenkilöstönkin joustavalla ja muut huomioivalla toiminnalla. Myyntipisteiden sijaintiin voit tutustua alla olevasta kartasta. Siitä näet myös, mitä maksumuotoja milläkin myyntipisteillä voi käyttää. Osalla myyntipisteistä käytössä on vain korttimaksu ja osalla sekä käteis- että korttimaksu.  

Heti saavuttaessa alueelle on molempien porttien läheisyydessä sekä fanituotemyyntipiste että FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa ja täydentää Haka-tuotteiden varastoa. Fanituotteita on myynnissä myös ottelun aikana, mikäli otteluun saavuttaessa ostokset jäävät vielä tekemättä. 

Molempien pääkatsomojen (Puukatsomo, Kivikatsomo) takana löytyvät uusitut Kioskipisteet ja makkaran sekä kuumien juomien Noutopisteet. Kaikkien tuotteiden ostaminen tehdään Kioskeilla, joissa tarjolla on mm. makeisia, leivonnaisia, juomia, smoothieita ja pientä suolaista. Myös makkarat ja kuumat juomat (kahvi, tee, kaakao) ostetaan Kioskeilta. Kahvit ja makkarat noudetaan ostamisen jälkeen kokonaan uusilta Noutopisteiltä maksamisen yhteydessä Kioskeilta mukaan saatavaan mukiin / makkarataskuun. Näillä järjestelyillä pyritään vähentämään jonottamiseen kuluvaa aikaa sekä mahdollistetaan makkaran/kuuman juoman maksaminen ennakkoon ja noutaminen Noutopisteeltä itselle sopivaan aikaan. Tavoitteena on tietenkin palvella mahdollisimman hyvin ja nopeasti mahdollisimman monta asiakasta sekä ottelun että ottelutaukojen aikana, jotta kaikki saavat haluamansa virvokkeet ja eväät.Ottelun puoliaikatauolla on Kioskien lisäksi molempien pääkatsomojen takana avoinna Makkara-Express-kioskit, joiden valikoimassa on ainoastaan grillimakkaraa ja kahvia. Express-kioskilla voi maksaa makkaran ja/tai kahvin vain korttimaksulla ja tuotteen saa Express-kioskilta heti mukaansa.  

Anniskeluravintoloissa (Paviljonki, Päätykatsomo, Haka-klubi (VIP) ja Puukatsomon Kukko-teltta) tarjolla on jokaisessa hieman erilainen valikoima isompien ja pienempien panimoiden oluita sekä lonkeroa, siideriä, kuohu-, valko- ja punaviiniä että alkoholittomia juomia. Esimerkiksi Kukko-teltan valikoima painottuu Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kukko-tuotteisiin ja taas Paviljongissa tarjolla on mm. Pyynikin Käsityöläispanimon, Teerenpelin ja Hartwallin tuotteita. Lisäksi tarjolla on pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa. Haka-klubilla (VIP) maksutapana on ainoastaan korttimaksu. Muissa anniskeluravintoloissa käy sekä käteis- että korttimaksu. Pyydämme kuitenkin suosimaan kortilla maksamista. 

Tapahtumassa noudatetaan Palloliiton otteluturvallisuusohjeiden lisäksi terveysviranomaisten kanssa yhdessä suunniteltuja COVID-19 turvallisuusohjeita.  

 • Sairaana ottelutapahtumaan tuleminen on kiellettyä. 
 • Ottelutapahtumassa käytetään kasvomaskeja. 
 • Jokaisen tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. 
 • Jokaisen tulee huolehtia tarvittavien turvavälien säilyttämisestä. 

 
Tapahtuman päättyessä ensin poistutaan Puu- ja Kivikatsomoista ja n. 10 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen Päätykatsomosta. Kesäkuun alun otteluissa ei Paviljongissa järjestetä jälkipelejä.  
Lisätietoja ottelutapahtumaan saapumisesta, tapahtuma-alueen palveluista ja FC Hakan toiminnasta löydät www.fchaka.fi verkkosivulta tai voit kysyä FC Hakan toimistolta sähköpostitse toimisto@fchaka.fi.  

TERVETULOA TEHTIKSELLE!  

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT