Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehtiksellä on uusi Kunkku

Pitkään kypsynyt idea konkretisoitui vihdoin perjantaina, kun FC Hakan oma olut, Tehtiksen Kunkku julkaistiin. Seuran, panimon ja mainostoimiston yhteistyössä ideoima Mild Ale -olut tuli valittujen jälleenmyyjien tarjontaan ja ensimmäisen vuorokauden aikana suosio on ollut huima.

Yhteistyöpanimoksi valikoitui laatuoluistaan tunnettu Teerenpeli, joka valmistamisen lisäksi auttaa seuraa ravintolatoiminnan asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Tämänkertainen erä on 1500 pulloa, joita on myynnissä Valkeakosken K-Citymarketissa ja K-Market Apiankadulla, sekä Tampereen K-Supermarket Ratinassa. Lisäksi olutta on luonnollisesti myynnissä myös Hakan ravintoloissa Tehtaankentällä.

Ensimmäisten joukossa olutta pääsi maistelemaan FC Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen, joka antoi siitä oman arvionsa.

– Ensinnäkin käsituntuma jo avausvaiheessa henkii Haka-sydäntä. Itse makukokemus on mielestäni sopivan pyöreä, mutta luonteikas. Suunmukainen fleivöri ja juuri sopiva hapokkuus jättää odottamaan seuraavaa pulloa.

Entä parhaat vinkit oluen nauttimiseen?

– Kauden alkua odotellessa voi nauttia niin mökillä, saunassa, rannalla kuin ruokapöydässäkin. Heinäkuussa Tehtiksellä auringonpaisteessa suu hymynkareella voittavaa peliä katsellessa.

Alkusuosion perusteella oluenystävät vaikuttaisivat olleen Laaksosen kanssa samoilla linjoilla ja kauden alkaessa 1500 pullon erästä saattaa olla jäljellä vain Tehtiksen ravintoloihin varattu erä.

Mutta ei syytä huoleen – mikäli tilausta löytyy, niin syksyksi on varauduttu tekemään uusi oma olut ”Mako” lupaa.

Kuva: Jukka Jaskara

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT