Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehokkuutta hiova Haka kohtaa SJK:n

FC Hakan kauteen valmistautuminen jatkuu maanantain päiväottelulla, kun vieraaksi Tehtaankentälle saapuu Seinäjoen Jalkapallokerho. Kyseessä on joukkueiden toinen kohtaaminen harjoituskaudella, viimeksi tammikuussa Hakan voittaen SJK:n kolmeen jaksoon jaetussa ottelussa maalein 1-2.
Kulunut harjoitusviikko ennen ottelua on sujunut reflektoinnin parissa. Hakan edellinen harjoitusottelu Turun Palloseuraa vastaan päättyi 0-1 häviöön. Valmentaja Mikko Mannisen mukaan ottelua on käyty tarkasti läpi ja harjoituksissa on paneuduttu pelistä esille tulleisiin asioihin.
– TPS-ottelussa oli paljon hyviä asioita ja paljon myös kehitettävää. Hyvää oli meidän pallonhallinta, mutta emme kuitenkaan saaneet hirveästi maalipaikkoja luotua siihen nähden. Olemme sitä koittaneet kehittää, eli että huomenna nähtäisiin tehokkaampi Haka!

Vastaan asettuu Veikkausliigasta tuttu vastustaja SJK, jolla Mannisen mukaan varmasti halua olla osa Suomen top-joukkueita. Viime sarjakauden seitsemännestä sijasta ylöspäin ponnistava joukkue on kova vastus – hyvä testi Hakalle on siis taattu.
– SJK on hyvä, isokokoinen joukkue. Kova vastus saadaan, siitä ei tule olemaan epäilystäkään, Manninen toteaa.
Hakan sarjakauden aloitus on noin kolmen viikon päässä ja kolme harjoitusottelua on edessä, joista kaksi ottelua sijoittuu ensi viikolle. Kevään edetessä ja sarjan alun lähestyessä tunnelma tulevasta kaudesta on valmennuksellakin odottavainen ja innokas.
– Nämä ovat valmentajille makeimpia aikoja, kun kelit alkavat lämpenemään ja sarjan aloitus lähestyy. On hyvä fiilis siitä, että pääsemme aloittamaan uutta kautta, Manninen kertoo.
Odotetun paluun maanantaina Hakan kokoonpanoon tekee Salomo Ojala, joka varotoimenpiteenä huilasi vielä TPS-ottelun. Sivussa ottelusta ovat vielä Ndukaku Alison, Aleksandr Vucenovic sekä Samuel Chidi.
FC Haka – SJK maanantaina 12.4.2021 kello 15.00 Tehtaankentällä – OTTELU PELATAAN ILMAN YLEISÖÄ!
Aamulehti näyttää ottelun suorana omilla kotisivuillaan.
Seinäjoen Jalkapallokerhon ennakko TÄÄLTÄ.
Kuva: Jukka Jaskara

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT