Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tehdään yhdessä hyvää – vastuullinen ja tyylikäs fanituoteuutuus saatavilla!

FC Hakan arvoihin kuuluu tärkeänä kohtana vastuullisuus ja tavoitteellisuus – ja nyt koko Haka-yhteisöllä on mahdollisuus kantaa kortensa kekoon yhteisen hyvän vuoksi.

Olemme vastuullinen yhteisö ja edistämme moninaisuutta kaikin mahdollisin tavoin, sillä parhaat ideat ja teot syntyvät erilaisten ihmisten yhteistyönä

Hakan arvot

FC Haka ja vastuullinen vaatevalmistaja ‘Klaimet® ovat aloittaneet yhteistyön. Hakan fanituotevalikoimassa on nyt tarjolla tyylikäs ja vastuullinen valinta – harmaa collegesetti! Setti koostuu myös erikseen myytävistä hupparista ja collegehousuista.

Klaimet yhdistää vaatteissaan vastuulliset arvot ja laadukkuuden uudella tavalla. Vaatteet ovat valmistettu pelkästään muovi- ja tekstiilijätteestä. Puolet vaatteiden koostumuksesta on jo vähintään kertaalleen käytettyä kierrätettyä puuvillaa. Toinen puoli taas on peräisin kierrätetystä PET-muovista, jota saadaan esimerkiksi kierrätetyistä muovipulloista. Ensiksi kierrätetty puuvilla revitään mekaanisin toimenpitein ohuiksi kuiduiksi, jotka tämän jälkeen sekoitetaan kierrätettyyn muovimassaan = Lopputuloksena ‘Klaimet® vaatteet, joissa yhdistyvät hyvä istuvuus, korkea laatu ja aito ekologisuus. ‘Klaimet® tuotteet ovat tulevaisuuden valinta matkalla kohti kestävämpää vaate- ja tekstiiliteollisuutta.

Valitsemalla yhden FC Haka x ‘Klaimet® hupparin:Valitsemalla yhdet FC Haka x ‘Klaimet® collegehousut:
Säästyy 6600 litraa vettä Säästyy 10100 grammaa CO2-päästöjä Säästyy 24,7 kWh energiaa Hyödynnetään 17 kierrätettyä muovipulloaSäästyy 5430 litraa vettä Säästyy 8300 grammaa CO2 päästöjä Säästyy 20,3 kWh energiaa Hyödynnetään 14 kierrätettyä muovipulloa

Tyylikkäällä collegesetillä tuet siis vastuullista toimintaa. Setin voit hankkia itsellesi Hakan verkkokaupasta tai Haka-Storesta osoitteessa Kauppatori 3, Valkeakoski (Click Shoesin myymälässä). Haka-Store avoinna ma-pe klo 10-18 ja la 10-15.

Verkkokaupasta löydät koko setin täältä, hupparin täältä ja housut täältä.

Katso alta esittelyvideo, jossa FC Hakan keskikenttäpelaaja Atte Sihvonen näyttää, kuinka hieno setti on kyseessä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT